Kuvaus

Blitzkrieg nauratus komediaklassikot:

  • Hei, me lennetään (1980) DVD
  • Hei, taas me lennetään (1982) DVD

ZAZ-tiimin (Zucker-Abrahams-Zucker) loihtimaa taukoamatonta sketsitulitusta + vielä taustavitsit. Legendaarisen hauskat ja uraauurtavat, katastrofileffoille irvailevat spoof komediat

Mukana Robert Hayes, Julie Hagerty, Lloyd Bridges, Leslie Nielsen jne ... ja Otto!

Rotten Tomatoes pisteet 97/100, IMDB 7.8

  • Tekstitys suomeksi

 

Leslie Nielsen ja/tai ZAZ-trion (Jerry Zucker, Jim Abrahems, Davis Zucker) huudettavat leffat:

https://www.huuto.net/haku/words/leslie+nielsen+ZAZ/sellernro/1989369

Muut komediat/-sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/komedia/sellernro/1989369

 

 

ZAZ-tiimin (Zucker-Abrahams-Zucker) ensimmäinen yhteinen ohjaus loi sketsiviihteelle uuden suunnan. Tämä karuselli tehtiin ennen Hot shotseja ja Alastomia aseita. 

1970-luvun katastrofielokuville, kuten Liekehtivä torni ja Airport irvaileva vitsiputki on joka suhteessa vedetty överiksi ja alleviivaten. Joka tapauksessa sketsit on kirjoitettu hyvin - rytmin ollessa toisinaan hengästyttävä.

 

Hei, me lennetään - Airplane! (1980)

Boeing 707 lentää New Yorkista Chicagoon. Lennolla tarjoillaan kalaa, joka aiheuttaa ruokamyrkytyksen suurelle osalle matkustajista, mukaan lukien kaikki kolme lentäjää. 

Ainoa, joka kykenee lentämään konetta on Ted Striker (Robert Hays), sotaveteraani, joka pelkää lentämistä. Hänellä ja lentoemäntä Elainella (Julie Hagerty) oli vuosia sitten elämää suurempi romanssi, joka on ohi, mutta ei kuopattu.

Pääkaksikkoa auttamaan rientää myös lennon ainoa lääkäri, tohtori Rumack (loistava Leslie Nielsen). Maan päällä, Chicagon lennonjohtaja Steven "poltan-tupakkaa-ketjussa" McCrosky (yhtä loistava Lloyd Bridges) todellakin valitsi väärän viikon lopettaa tupakanpolton...


Hei, taas me lennetään - Airplane II: The Sequel (1982)

Ykkösosan mestarilentäjä Ted Striker (Robert Hays) on joutunut mielisairaalaan ja tämän seurauksena hänen tyttöystävänsä Elaine Dickinson (Julie Hagerty) on ottanut eron Tedista ja löytänyt rinnalleen uuden miehen. Kaiken lisäksi Elaine on menossa uuden miehensä kanssa kuulennolle ison matkustajajoukon kera.

Kuulentoon käytettävä lentokone on kuitenkin viallinen, mutta vain Ted tietää sen ja kukaan ei usko häntä. Ted kuitenkin päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä karkaamalla mielisairaalasta ja hyppäämällä viallisen lentokoneen ohjaamoon. Pian hän huomaa olevansa samassa tilanteessa kuin ykkösosassa.

 

Ohjaus ja käsikirjoitus: Jerry Zucker, David Zucker, Jim Abrahams

Näyttelijät: Robert Hays, Julie Hagerty, Lloyd Bridges, Leslie Nielsen, Peter Graves, Robert Stack, Kareem Abdul-Jabbar, Lorna Patterson, Stephen Stucker, Jim Abrahams, Sonny Bono, Rip Torn, John Vernon, William Shatner

 

Kesto: 84 min + 81 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

kannet suomi/englanti

Kuva: 1.78:1 anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti


 

Kunto: hyväkuntoinen, pikkujälkeä - ei vaikuta toistoon

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakusanat: hei me lennetään, aeroplane, hei taas me lennetään, aeroplane II the sequel, mies ja alaston ase, naked gun, hei me pamputetaan, police squad, kentucky fried movie, hei me nauretaan, amazon women on thre moon, riemurasia - unohtumaton televisioilta, top secret - huippusalaista

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 20 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 4 vrk 20 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.