Kuvaus

Boeing 707 lentää New Yorkista Chicagoon. Lennolla tarjoillaan kalaa, joka aiheuttaa ruokamyrkytyksen suurelle osalle matkustajista, mukaan lukien kaikki kolme lentäjää. 

Ainoa, joka kykenee lentämään konetta on Ted Striker (Robert Hays), sotaveteraani, joka pelkää lentämistä. Hänellä ja lentoemäntä Elainella (Julie Hagerty) oli vuosia sitten elämää suurempi romanssi, joka on ohi, mutta ei kuopattu.

Pääkaksikkoa auttamaan rientää myös lennon ainoa lääkäri, tohtori Rumack (loistava Leslie Nielsen). Maan päällä, Chicagon lennonjohtaja Steven "poltan-tupakkaa-ketjussa" McCrosky (yhtä loistava Lloyd Bridges) todellakin valitsi väärän viikon lopettaa tupakanpolton...

ZAZ-tiimin (Zucker-Abrahams-Zucker) ensimmäinen yhteinen ohjaus loi sketsiviihteelle uuden suunnan. Tämä karuselli tehtiin ennen Hot shotseja ja Alastomia aseita. 

1970-luvun katastrofielokuville, kuten Liekehtivä torni ja Airport irvaileva vitsiputki on joka suhteessa vedetty överiksi ja alleviivaten. Joka tapauksessa sketsit on kirjoitettu hyvin rytmin ollessa toisinaan hengästyttävä.

Ohjaus: Jerry Zucker, David Zucker, Jim Abrahams

Pääosissa: Robert Hays, Julie Hagerty, Leslie Nielsen, Robert Stack

Valmistusvuosi: 1980 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 11 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 12 vrk 11 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.