Tuote on myyty käyttäjälle siltaka hintaan 15 €

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Heikki Muilu : Venäjän sotilaat valkoisessa Suomessa
 

Vuonna 1918 Suomessa oli tuhansia Venäjän sotilaita. Mitä heille tapahtui?

Alkuvuodesta 1918 riisuttiin aseista tuhansia Venäjän sotilaita valkoisten hallitsemassa osassa Suomea, etenkin Pohjanmaalla ja Karjalassa. Mitä heille tapahtui sisällissotaa käyvässä Suomessa?

Venäjän sotilaiden joukossa oli innokkaita bolševikkeja, mutta aseistariisunta tapahtui melko helposti. Venäjän upseerit saattoivatkin edesauttaa sopuisaa ratkaisua - moni entinen tsaarinupseeri jakoi valkoisen Suomen johtajien vastenmielisyyden vallan-kumousta kohtaan. Mannerheimin päämaja täyttyi lähinnä Venäjän armeijassa palvelleista miehistä. Yhteys entisten virkaveljien välillä ärsytti sekä venäläisvastaisia valkoisia että venäläissotilaiden vallankumouksellisia komiteoita.

Aseistariisunnan jälkeen Venäjän sotilaat pyrittiin kuljettamaan reki- ja junakyydillä itärajan taakse. Tuhansien sotilaiden kuljettaminen oli hankalaa, ja heidän pelättiin hakeutuvan Karjalan rintamalle puna-kaarteihin. Kuljetukset keskeytyivät, ja loput sotilaat koottiin vankileireihin, joista tärkein oli Uudessa-kaarlepyyssä.

Venäjän sotilaat valkoisessa Suomessa tukeutuu alkuperäislähteisiin ja aiempaan tutkimukseen. Kirja avaa näkymän vähälle huomiolle jääneisiin tapahtumiin, jotka liittävät Suomen sisällissodan osaksi Venäjän kuohuntaa.


Painovuosi: 2010
Painos: 2.
Sivumäärä: 196
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Atena

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 264

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.


YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.10.2017 13:16

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.