Kuvaus

Heikki Patomäki: Uusliberalismi Suomessa. Lyhyt historia ja tulevaisuuden vaihtoehdot

  • WSOY 2007: pehmeäkantinen kirja, 282 sivua, mustavalkoisia kuvia ja taulukoita
  • Käytetty hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 7 euroa + toimituskulut pakettina postilaatikkoon 6 euroa = 14 euroa (HUOMIO: 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Suomessa juuri kukaan ei tunnustaudu uusliberalistiksi. Silti Suomea on jo pian parikymmentä vuotta uudistettu Ronald Reaganin ja Margaret Thatcherin oppien mukaisesti. Helsingin yliopiston kansainvälisen politiikan professorin Heikki Patomäen teos selittää tämän paradoksin ja sen syyt.

Suomen viimeaikainen historia on vain yksi muunnelma maailmanlaajuisesta uusliberalisaatiosta, joka pohjimmiltaan on itse itseään vahvistava tapahtumaketju. Uusliberalismin alkuperä on pienissä tapahtumissa ja valinnoissa, joiden vaikutukset ovat kasautuneet ja ohjanneet maailman huolestuttavalle polulle.

On tärkeää selvittää, kuinka uusliberalismi tuli Suomeen, mikä sen oppi ja visio oikein on ja mitkä sen todelliset vaikutukset ovat. Tässä kirjassa pohditaan myös tulevaisuuden vaihtoehtoja. Onko kansallisvaltio-Suomen aika jo ohi? Millaisia mahdollisia eurooppalaisia ja globaaleja tulevaisuuksia suomalaisilla on edessä? Millainen on Suomi ja maailma uusliberalismin jälkeen?

hakusanat: demokratia, talouspolitiikka, taloushistoria, politiikka, kansantalous, hyvinvointivaltio, skenaariot, aatehistoria, Liberalismi, tulevaisuus, kansainvälinen politiikka, yhteiskuntafilosofia, kansainvälinen talous, globalisaatio, globaali hallinta, poliittinen taloustiede, yhteiskunta talous Suomen poliittinen historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 11 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 48 vrk 11 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.