Kuvaus

Kaunis läpikuultava Ambra heiluri, jossa on sisällä elämää kuplia ja joskus myös maa-aineista.  Heilurin ketju on korumetallia ja ketjun päässä on kivihelmi, jolloin heilurista kiinnipitäminen on helpompaa. Heiluri on uusi. Heiluri on varvun sisäsiisti kaveri ja mielenkiintoinen tuote itselle tai lahjaksi. Varhaisimmat kuvat heilureista on löydetty Tassilin luolamaalauksista 5000 vuoden takaa. Heiluria käytetään kanavoimiseen, energioiden tunnusteluun kaikesta elollisesta, monille se on taskutietokone ja paljon muuta.

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että isommalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Avainsanat: meripihka, ambra, oranssi, keltakulta, heilurityöskentelyyn, opi tunnustelemaan energioita, opastyöskentelyyn, rajatieto, astrologia, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille,  elonkorjuu, syksy, syyspäivän tasaus, sadonkorjuu, kalenteri, vuodenajat, joulu, joulukortti, talvipäivä, valon lisääntyminen,  samanismi, numerologia, kevätpäivän seisaus, kevät, oinaspiste, suitsuke, suitsukekulho, yrttisuitsuke, chkarakorut, symbaalit, sormisymbaalit, tiibetiläiset kellot,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 9 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26 € Sulkeutuu 101 vrk 9 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.