Kuvaus

Ametisti heiluri on puolijalokivi ja heilurin ketju on hopean väristä korumetallia ja ketjun päässä on kivihelmi, jolloin heilurista kiinni pitäminen on helpompaa. Heiluri on uusi. Heiluri on varvun sisäsiisti kaveri ja mielenkiintoinen tuote itselle tai lahjaksi. Varhaisimmat kuvat heilureista on löydetty Tassilin luolamaalauksista 5000 vuoden takaa. Heiluria käytetään kanavoimiseen, energioiden tunnusteluun kaikesta elollisesta, monille se on "taskutietokone" ja paljon muuta. Käyttöohjeet tulevat mukana.

Violetin Ametistin uskotaan antavan kantajalleen mielen selkeyttä, tyyneyttä ja rauhallisuutta sekä parantavan hänen itsetuntoaan. Kivellä on suojeleva ominaisuus. Ametisti lisää kiireettömyyttä ja auttaa sopeutumaan muutoksiin. Ametisti auttaa parantamaan psyykkisiä kykyjä kuten intuitiota. Suosittu kivi myös meditaation yhteydessä käytettynä ja jalokiviterapian yksi käytetyijm piä kiviä.

  Ametistin nimi tulee kreikankielisestä sanasta 'amethystos' joka suoraan käännettynä tarkoittaa ”ei humalassa”. Kreikkalaisen kansantarun mukaan ametistikupista juotuna viini ei päihdytä ja että ametisti suojaa kantajaansa alkoholismilta. Ametisti tunnetaan myös nimellä 'Bacchuksen kivi'.

 

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanat: puolijalokivi, lila, violetti, meditaatio, jooga, Amethyst, Egyptissä, kristalli, Kiina, Rooma, Kreikka, Egypti, etelä-amerikka, Inkat, vanha kansa, varpu, taikavarpu, rajatieto, esoteria, astrologia, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille, elonkorjuu, syksy, syyspäivän tasaus, sadonkorjuu, kalenteri, vuodenajat, samanismi, numerologia, kevätpäivän seisaus, kevät, oinaspiste, suitsuke, suitsukekulho, yrttisuitsuke, chkarakorut, sormisymbaali, tingshat, mala, rukousnauhat 108 helmeä ja 30 helmeä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,90 €
Sulkeutuu 19 vrk 13 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,90 € Sulkeutuu 19 vrk 13 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.