Kuvaus

Kai Heinonen: Urkki ja Isot Pojat: Kekkospiirroksia ja -kaskuja

  • Otava, 4. painos, 1971; Kovakantinen kirja erillisellä kansipaperilla. 139 sivua, runsas kuvitus; koko n. 21,5 x 26 cm
  • Kansipaperin reunoja korjattu ja tuettu kääntöpuolelle liimatuilla paperiliuskoilla. Esilehden pinnassa kulumakohta, mista poistettu omistajanimi. Muutoin siisti ja ehjä kirja.
  • HINTA: 1 euroa + toimituskulut pikkupakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa = 7 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä sillä voin yhdistää postikuluja)

Urkki ja pojat on ystävällisenpirullinen kuvakertomus presidentti Urho Kekkosen ulko- ja osin sisäpoliittisista merkkitapahtumista presidenttiuran alkuvaiheissa.

Presidentin hiihto-, loma- ja metsästysmatkat, kansainväliset suhteet ja valtiovierailut kohoat esiin nautittavan elävästi karrikoituina tuokioina. Urkon seurassa mm. Kuningatar Elisabeth, Kustaa II Aadolf, Kuningas Olavi, presidentti de Gaulle, Kennedy, Nixon, Nyere, Paasikivi, Tito, Traikov, Vorosiloc, Breznev sekä Erlander, Hsustsev, Karjalainen, Koivisto, Kosygin, Macmillan, Nahru, U Thant, Virolainen ym.

Joka kuvan yhteydessä selitysteksti.

 

hakusanat: Suomen historia Suomen presidentit pilapiirrokset huumori karrikatyyrit suomalaiset poliitikot politiikka valtionpäämiehet kuninkaalliset Neuvostoliitto USA yhteiskunta 1970-luku 1960-luku

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 5 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 54 vrk 5 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.