Kuvaus

[0419]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVAN MUKAINEN,  hyvässä iskussa oleva kerran läpi luettu todella hyvin kontaktimuovitettu, (paremman kestävyyden vuoksi) nidottu kirja  Chick lit.in ystäville.

Nämä minikirjat ovat ihan ehdottomia matkalla mukana. Kokonsa vuoksi kulkee mukana vaikka rintataskussa. Helppo kuljettaa mukana ja lukea esim. Bussissa, Asemilla, Lentokoneessa jne.. (Koko ehkä n. 1cm leveempi ja korkeempi ku tupakka aski tai korttipakka)

Helen Field: BRIDGET JONES -  Mad about the Boy - MK Mini kirja

Rakastettavan inhimillinen sankaritar Bridget Jones kompasteli tiensä sydämiimme Fieldingin hittikirjojen ja niiden vanavedessä seuranneiden palkittujen elokuvien kautta. Herkkujen, miesten, alkoholin, tupakan ja korkeiden moraalisten tavoitteiden ristipaineessa taistelevan neidon päiväkirjat ovat edelleen vertaistaan hakeva ilmiö: Bridget Jonesin nimi on tuttu kaikille länsimaisille naisille, jotka koskaan ovat tuskailleet terveiden elämäntapojen ja hauskanpidon tasapainottamisen parissa, tunteneet avuttomuutta äitinsä, anoppinsa tai asiakkaidensa edessä tai nähneet päiväunia Colin Firthistä. 

Suomennos Annika Eräpuro

Otava

Miki (r) -laitoksen ensimmäinen painos

Heerenveen, Alankomaat 2014

SAMALLA PK:lla saa tulemaan 2 kpl näitä minikirjoja

VOITTOHUUTO ja PK. 3.20e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 4 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 111 vrk 4 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.