Kuvaus

[AC518]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos Psykologian ym. ystäville.

Helen Fisher: Sinä + Minä = Me? 

Selvitä persoonallisuustyyppisi ja löydä unelmiesi kumppani

Millaiset ihmiset vetävät toisiaan puoleensa? Mistä tietää, että juuri hän on se oikea? Sinä + Minä = Me? kertoo. Tämä käytännöllinen rakkausopas neuvoo kädestä pitäen, miten löytää unelmiensa kumppani.

Testaa ensin oma persoonallisuustyyppisi: oletko seikkailija, pesänrakentaja, johtaja vai sovittelija. Sen jälkeen saat tietää, mitkä persoonallisuustyypit sopivat toisilleen, mitä kukin hakee parisuhteelta ja miten liehittelee. Enää ei kumppanin etsinnän tarvitse olla hakuammuntaa: tunnista tapasi, tarpeesi ja toiveesi - ja löydät sen oikean. Tiedot perustuvat suosittujen matsch.com- ja shemistry.com-deittisivustojen käyttäjätutkimuksiin.

Suomentanut: Mirja Muurinen

Kirja painaa yli 500g

1. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2010

VOITTOHUUTO ja PK.  5.95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 115 vrk 16 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 115 vrk 16 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.