Tuote on myyty käyttäjälle aurinkoni34 hintaan 3,50 €

Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos 2. maailman sota / NATSISAKSA / Juutalaisten selvitytymistarina diggareille. 

Hèlène Berr - PÄIVÄKIRJA 1942-44  

Kirjoittaja on nuori ranskalaisopiskelija ja viulisti, joka elää esteettisten nautintojen ja musiikin maailmassa, kunnes juutalaisten pidätykset alkavat. Ensin perheestä viedään isä. Hélène Berr seuraa hämmästyneenä, miten katolinen valtaväestö mukautuu ja ummistaa silmänsä miehittäjän rikoksilta. Passiivista hyväksyntää täydentävät yhteistoimintamiehet, joita on paljon enemmän kuin ranskalaiset tänä päivänäkään myöntävät, ja he osallistuvat aktiivisesti vainoihin, ilmiantavat juutalaisia, kommunisteja ja seksuaalivähemmistöjä. Hélènekin joutuu kokemaan, miten suhtautuminen muuttuu, kun rinnassa on keltainen tähti. Se katkaisee myös hänen akateemisen uransa. Antisemitismin voima järkyttää kirjoittajaa. Kuin uhalla hän liittyy vapaaehtoisena orvoista huolehtivaan järjestöön, vaikka tietää sen vetävän huomion itseensä. Päiväkirjassa onkin selittämätön yhdeksän kuukauden katkos, ja kun teksti jatkuu, Hélène toteaa toistuvasti: "Muut eivät tiedä... Eivät ymmärrä... " Ja sitten: "Kukaan ei saa koskaan tietää, miten tuhoisan kokemuksen jouduin kohtaamaan viime kesänä." Mitä Hélènelle tapahtui tai tehtiin? Päiväkirjan vilpitön kertojanote johtuu siitä, että Helénè kirjoitti sen kirjeeksi sulhaselleen, J.M:lle, joka oli paennut Algeriaan liittyäkseen vastarintaliikkeeseen. Kun päiväkirja löytyi, iäkäs Jean Morawiecki sai vihdoin hänelle osoitetun kirjeen. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Patrick Modiano. Päiväkirjaosiota seuraa Mariette Jobin teksti Hélène Berrin takavarikoitu elämä.

1.painos 

Suomennos Erkki Jukarainen

WS Bookwell - Porvoo-Juva 2009

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valittettavasti en ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

2. MAAILMAN SOTA - NATSIT - SAKSA - RANSKA - KESKITYSLEIRI - TREBLINKA - AUSCHWITZ - PARISII - HITLER - HOLOCAUST - JOUKKOUTHO

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.2.2018 16:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.