Kuvaus

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti hermojärjestelmältään tavanomaista herkempiä, erityisherkkiä. He saavat nauttia monista herkkyyden tuomista lahjoista, kuten voimakkaasta tunne-elämästä, empatiakyvystä, luovuudesta ja intuitiosta. Tunne- ja aistiherkkyytensä vuoksi he saattavat kuitenkin ylikuormittua arkisistakin tilanteista tavallista nopeammin.

Psykologi Heli Heiskasen tietokirja Herkkyyden voima -opas oman näköiseen elämään auttaa lukijaa tunnistamaan herkkyytensä ja tekemään siitä aiempaa suuremman voimavaran. Kirja johdattaa syventämään itsetuntemusta ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Se auttaa purkamaan rajoittavia suojakuoria, naamioita ja rooleja, joita herkkä ihminen on saattanut rakentaa suojatakseen sisintään. Kirja auttaa myös säätelemään arjen kuormitusta sekä löytämään itselleen sopivan ja tasapainoisen elämäntavan. Kirjan avulla herkkyyden lahjat pääsevät vahvistumaan.

Kirja on suunnattu erityisherkille ihmisille, niin naisille kuin miehille, ja heidän läheisilleen, terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, eri alojen esimiehille sekä muille ihmisten ymmärtämisestä, henkisestä kasvusta ja herkkyyden voimasta kiinnostuneille.

ISBN: 9789529378197

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 7 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 33 vrk 7 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.