Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Äänikirja - Heli Laaksonen - Jänes pussis - korvallissi runoi - Cd

Sammakko 2003  

Heli Laaksonen kirjoittaa runoja lounaismurteilla. Äänikirja Jänes pussis ei ole suora kopio mistään hänen paperisena julkaistuista runokirjoistaan, vaan itsenäinen kokonaisuus. Kirjaan on koottu runoja hänen kahdesta ensimmäisestä runokirjastaan Pulu uis (2000) ja Raparperisyrän (2002).

Lisäksi mukana on eräällä esiintymiskeikalla esitettyjä runoja, jotka ovat kotoisin samoista kirjoista. Ne olisi voinut mielestäni korvata studiossa luetuilla pätkillä, koska silloin mukana ei olisi mitään ylimääräistä (valmiiksi nauretut jutut on ärsyttäviä).

Laaksonen lukee runonsa äänikirjalla itse ja pidin sitä hyvänä asiana. Murteellisuutensa takia runot toimivat paremmin luettuina kuin paperiversiona. Näin vahvalla murteella kirjoitettu teksti vaatii ainakin itseltäni lukiessa enemmän keskittymistä ja tuntuu hankalalta. Kuunnellessa ei jostain syystä ole samaa ongelmaa, vaan runoja kuuntelee ihan mielellään.

Jos murrerunot kiinnostavat tai vaikka Laaksonen olisikin jo tuttu tekijä, suosittelen tarttumaan johonkin hänen äänikirjoistaan. Siten lukukokemuksesta tulee ihan toisenlainen ja huomattavasti parempi.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Kunto on todella hyvä :)
 

Kaikki myytävät kirjani ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Ostaja maksaa huutohinnan tililleni, jonka jälkeen lähetän.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kirja lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.2.2020 16:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.