Kuvaus

Tommy Hellsten: Vanhemmuus - vastuullista vallankäyttöä

  • Kirjapaja OY, 1999; kovakantinen kirja, 281 sivua
  • hyväkuntoinen käytetty kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 7,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Lapsi on vanhemmuuden ja lapsuuden yhteinen nimittäjä. Kumpaakaan ei ole ilman toista. Vanhemmuuden ja lapsuuden välinen tasapaino on äärimmäisen haavoittuva. Vain kypsä vanhemmuus luo edellytykset hyvälle lapsuudelle.

Tunnettu terapeutti haastaa vakavasti vanhemmat tarkistamaan arvoja, jotka ohjaavat valintoja ja päätöksentekoa myös yhteiskunnallisella tasolla. Jokaisessa vanhemmassa on pohjimmiltaan halu suhtautua tehtäväänsä vakavasti. Yhteiskunnan tehtävänä on luoda rakenteita, jotka tukevat ja mahdollistavat vanhemmuuden tukemisen.

hakusanat: vanhemmuus vanhemmat parisuhde vanhempi-lapsisuhde vastuu valta kuri kasvatus lapset kotikasvatus
Psykologia Etiikka. Elämänfilosofia. Estetiikka uskonto kristinusko perhe kasvatus kasvatustiede syyllisyydentunne sukupuoliroolit murrosikä onnellisuus parisuhde kriisit sisäinen lapsi sukupuolien välinen kuilu vihainen lapsi rajat turvallisuus rajojen asettaminen lapsellle tasa-arvo erilaisuus itsenäistyminen äitiys isyys isät äidit isän rooli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 21 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 110 vrk 21 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.