Kuvaus

Elokuvan tapahtumat alkavat 1899 keisari Nikolai II allekirjoittamasta manifestista ja päättyvät vuoden 1917 itsenäisyysjulistukseen. Vuosisadan vaihtuessa Suomen autonominen asema Venäjän vallan alla on uhattuna ja sortotoimet vahvistuvat. Tuomari Kotkan perhe on valmis vastarintaan. Jaakko Kotka hakee tukea työläisaktivisteilta ja tutustuu työmies Sihvolaan ja tämän sisareen Ainoon. He kiertävät maaseudulla yllyttämässä asevelvollisia kieltäytymään kutsunnoista ja osallistuvat aseiden salakuljetukseen.
Yhteinen päämäärä ja ystävyys joutuvat lopulta koetukselle, koska Jaakolle on tärkeintä Suomen itsenäisyys, ja Sihvola haluaa ajaa yhteiskunnallista vallankumousta.

Helmikuun manifesti oli Suomen Filmiteollisuuden siihenastisen historian suurimittaisin elokuva jonka ajankuva, lavasteet ja suuret joukkokohtaukset suunniteltiin huolellisesti. Senaatintorin joukkokohtaukseen saatiin 10 000 henkeä.

Ohjaus: Yrjö Norta ja Toivo Särkkä

Käsikirjoitus: Mika Waltari

Pääosissa: Regina Linnanheimo, Tauno Palo, Laila Rihte, Eino Kaipainen, Yrjö Tuominen, Unto Salminen, Irja Elstelä, Aku Korhonen, Runar Schauman, Siiri Angerkoski, Kaarlo Angerkoski ja Ossi Elstelä

Kuvasuhde: 4:3, mustavalkoinen
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 1.0 mono, suomi
Tekstitys: ei tekstitystä
Valmistusvuosi: 1939
Kesto: 91 min
S-3

Draama. Levy on upouusi, yhä muoveissa.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,20 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n postikulut 3,00 €, 3 kpl DVD:n postikulut 5,20 € ja 4 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD-leffoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 65 vrk 16 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 65 vrk 16 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.