Tuote on myyty käyttäjälle rviitamaki hintaan 4 061 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta.

Emme lähetä tuotteita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Ajoneuvoon ei ole avaimia. Autoon on mahdollista tutustua torstaina 1.10.2020 klo 08:00 – 16:00 välisenä aikana sopimalla näyttöajankohdasta ennakkoon sähköpostiosoitteeseen: antti-jussi.harmainen@poliisi.fi.

teknisiä tietoja:
Mercedes-Benz 4D C 32 AMG KOMPRESSOR SEDAN AUTOMATIC, bensiini, moottorin iskutilavuus 3190 cm3, ABS, nettoteho 260 kW ensirekisteröinti 2001, ajokilometrejä on 245269 km, istumapaikkoja 5, auto on katsastamaton, joten ostajan on hinautettava auto pois poliisin toimipaikasta.

Tämän ajoneuvon myynnistä tuleva maksu tilitetään suoraan Oikeusrekisterikeskuksen tilille. Huutokaupan voittaja sopii auton maksusta, noudosta, luovutuksesta suoraan takavarikkohoitajan kanssa(yllä sähköpostiosoite).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4 061 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.10.2020 12:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.10. klo 8:10
Kysymys poistettu.
26.9. klo 23:07

Ilmoituksessa on maininta että autoon ei ole avaimia. Onko tietoa että olisiko auto kuitenkin avaimien kera ehkä ajokuntoinen vai haettiinko auto poliisin huomaan esimerkiksi jostain tienvarrelta, korjaamon pihalta jne ?