Kuvaus

Henkka Hyppönen: Nautitaan raakana

  • Tammi, 4. painos. 2012; pokkari; 197 sivua
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja, vain pientä kulumaa kannen kulmissa
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut kirjeenä 3,50 euroa = 5,50 TAI seurattavana pikkuapakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa = 8 euroa (HUOMIO: Suosittelen pikkupakettia johon saa seurantaa. En vastaa postin mahd. hukanneista kirjeistä. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. elämäntaito - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Omasta mielestäsi olet tietysti perillä siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Uskot havaitsevasi asiat sellaisina kuin ne todellisuudessa tapahtuvat ja tekeväsi terveeseen järkeen perustuvia päätöksiä. Olet väärässä ja olet ansassa.

Itse asiassa elämäsi on monilta osin enemmän tositapahtumiin perustuvaa fiktiota kuin faktaa. Havainnoit maailmaa paitsi aistien myös oletusten ja muistojen kautta, välttelet mielipahaa jopa tietämättäsi ja olet ajatustesi vietävänä. Et ole läsnä. Siksi kärsit turhaan levottomuudesta, paineista, stressistä, ahdistuksesta, ylenpalttisesta tunnekiihotuksesta ja erilaisista peloista.

Näihin nykyihmisen vaivoihin on kuitenkin olemassa lääke: elämän raakana nauttiminen.

Henkka Hyppönen kertoo kirjassaan konkreettisesti, mitä läsnäolo on ja miten sitä voi syventää. Elämän raakana nauttimisesta on monia, jopa arvaamattomia etuja.

Elämä sellaisenaan, turhia lisäämättä, turhia poistamatta.

hakusanat: mielentaito elämäntaito mindfulness stressi rentoutuminen tietoinen läsnäolo elä hetkessä pelko ahdistus psyykkinen paine levottomuus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 6 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 29 vrk 6 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.