Kuvaus

[0821]

Kuvanmukainen, Ok ISKUSSA oleva kovakantinen painos Bob Moranen Sci fi kirjojen ystäville. (Koulukirjaston poisto, josta johtuen muutama himmeä leima)

Henri Vernes: Tulinen virta

Tarvitsemme nuoren insinöörin, joka on kiinnostunut kemiasta, geologiasta ja tuolivuorten tutkimisesta ja jolla on kestokykyä...." Näin alkoi salaperäinen kirje, jonka Bob Moran sai.
Kestokykyäö oli Moranilta aikaisemminkin vaadittu, siinä ei ollut mitään uutta, mutta Keski-afrikan M`Bangi-järven luona sijaitseva Bomba-alue oli hänellekin melko epäterveellistä seutua. Siellä vaadittiin Bob MOranilat urheutta ja rohkeutta, jotta kaikki luonnon jaihmisen aiheuttamat vaikeudet olisi voitettu.

Järven syvyyksissa oli arvokasta, mutta vaarallista kaasua. Jos se pääsisi vapautumaan liian nopeasti se muuttaisi Bomban lyhyessä hetkessä uudeksi Pompeijiksi. Kytevästä tuliveuoresta valuva laavavirta ei saanyt päästä jrävelle asti, silloin koko väestö olisi kuollut kaasumyrkytykseen. Ainoastaan Moran ja proffa Packartin valmistaman katalysaattorin avulla voitaisiin Bomba pelastaa tästä hirveästä kohtalostaan....

Onnistuisiko Moranin asentaa kone paikoilleen ajoissa alkuasukkaiden epämalien pelosta ja pakokauhusta huolimatta?

Suomentanut Johannes Prinkki

Helsinki 1957 KKn kirjapaino

TAMMI

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 19 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 69 vrk 19 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.