Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HEPPAJENGI 1-4


MAAILMAN PARAS JA ISOIN TALLI!


HORSELAND HEPPAJENGI


SARJA KERTOO MYÖS YSTÄVYYDESTÄ JA YHTEISTYÖSTÄ.


TULE MUKAAN SARAH, ALMA, CHLOE, ZOEY JA MOLLYN KANSSA HEPPAJENGIIN, MAAILMAN PARHAASEEN JA ISOINPAAN TALLIIN! HEPPAJENGISSÄ HEVOSET JA HEVOSYSTÄVÄT SAAVAT KOKEA ELÄMÄNSÄ SEIKKAILUT! MYÖS POJAT BAILEY JA WILL RAKASTAVAT HEVOSIA JA VIIHTYVÄT TALLILLA. HEPPAJENGISSÄ SAAT KOKEA JÄNNITTÄVIÄ SEIKKAILUJA HEVOSTEN LAAKSOSSA.


HEPPAJENGI 1--


EI OLE TYTTÖÄ LIMUSIINIIN KATSOMINEN-


UUSI TYTTÖ, SARAH SAAPUU HORSELANDIIN. CLOE JA ZOEY OVAT INNOISSAAN KUULLESSAAN ETTÄ UUSI TYTTÖ ON RIKAS KUTEN HE. MUUT PUOLESTAAN TUOMITSEVAT SARAHIN JO KUULLESSAAN TÄMÄN. SARAH KUITENKIN HALUAA VAIN YSTÄVYSTYÄ KAIKKIEN KANSSA, SAMOIN HÄNEN HEVOSENSA SCARLET.


AINA EI VOI VOITTAA-


ALMA EI AIO HARJOITELLA TULEVAA KILPAILUA VARTEN, SILLÄ LUULEE OLEVANSA NIIN HYVÄ RATSASTAJA ETTEI HÄNEN TARVITSE HARJOITELLA. KUN KILPAILIRATAA KUITENKIN MUUTETAAN VIIME HETKELLÄ ALMA ON PULASSA. HÄN OPPII, ETTÄ HYVIIN TULOKSIIN PÄÄSTÄÄN VAIN HARJOITTELEMALLA.


VALMISTUSVUOSI 2006


KESTO 42MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA


HEPPAJENGI 2--


TAKAISIN SATULAAN-


MOLLY PUTOAA CALYPSON SELÄSTÄ EIKÄ ENÄÄ TAHDO RATSASTAA. KUN SCARLET SAIRASTUU ON MOLLYN KUITENKIN HAETTAVA APUA JA RATSASTETTAVA CALYPSOLLA.


KEN SUTTA HUUTAA-


ALMA HUIJAA CLOEA, SILLÄ TÄMÄ TUNTUU OLEVAN LIIAN VASTUUTON. TEMPPU KUITENKIN JOHTAA SIIHEN, ETTÄ KUN MYÖHEMMIN ON TOSI KYSEESSÄ, KUKAAN EI USKO ALMAA. MUTTA KUN ALMA JÄÄ ANSAAN, YSTÄVIEN ON AUTETTAVA HÄNTÄ.


VALMISTUSVUOSI 2006


KESTO 42MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA


HEPPAJENGI 3--


METSÄPALO--


HORSELANDIN JENGI LÄHTEE TELTTAILEMAAN METSÄÄN. CLOE JA ZOEY EIVÄT KUITENKAAN OLE TAPEEKSI VAROVAISIA, JA SYTTYY METSÄPALO.


HITAAT OPPIJAT-


SARAHIN, ALMAN, MOLLYN JA ZOEYN ON MÄÄRÄ TEHDÄ ESITYS MUSIIKIN TAHDISSA, MUTTA MOLLYN HEVONEN CALYPSO EI MEINAA MILLÄÄN OPPIA OHJELMAN LIIKKEITÄ. ZOEY PELKÄÄ, ETTÄ MOLLY NOLAA HÄNET, JOTEN HÄN ALKAA JUONIA JOTTA MOLLY JÄTTÄYTYISI ITSE ESITYKSESTÄ.


VALMISTUSVUOSI 2006


KESTO 42MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA


HEPPAJENGI 4--


PEPPERIN KIPU-


PEPPER PELÄSTYY JA LOUKKAANTUU KILPAILUSSA JA ZOEY LUULEE, ETTÄ SE KUOLEE. HÄN EI KESTÄ OLLA KATSOMASSA, VAAN HYLKÄÄ PEPPERIN. PEPPER HALUAA ZOEYN TAKAISIN JOTEN SHEP KERTOO SILLE, ETTÄ SEN ON NOUSTAVA YLÖS JA NÄYTETTÄVÄ ZOEYLLE OLEVANSA KUNNOSSA.


KAUHEA TOTUUS-


CLOE VALEHTELEE KAIKILLE HYPÄNNEENSÄ HYVIN KORKEAN ESTEEN TEHDÄKSEEN VAIKUTUKSEN BAILEYHYN. BAILEY TOSIAAN VAKUUTTUU ASIASTA, JA HALUAA CLOEN HYPPÄÄVÄN ESTEEN SEURAAVANA PÄIVÄNÄ KILPAILUSSA.


VALMISTUSVUOSI 2006


KESTO 42MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA


YHTEISKESTO 2H 48MIN


MUOVEISSA


 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

27,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.