Tuote on myyty käyttäjälle kimmokart hintaan 34,20 €

Kuvaus

LUE ALLA ANNETUT OHJEET AINA HUOLELLISESTI ENNEN HUUTOASI.

 

Pahoittelut kasvaneista kuljetuskustannuksista. Vastineeksi saat aina huolellisesti pakatun tuotteen jota voit myös seurata kohteen ilmoitussivulta. Aloitushinnoissa on huomioitu suuret kuljetuskustannukset. Kaikissa yksittäisissä kohteissa postikulut 8€ (Postin Huutopaketti). Vaikka huutaisit kaikki kohteeni ei kuljetusmaksu tuosta kuitenkaan enää nouse. Kaikkiin samassa yhteydessä ostamiisi kauppakohteisiin siis vain yksi postimaksu silloin, kun tuotteet kulkevat yhdessä ja samassa paketissa. Huutojen päätyttyä: Jos osallistut myös uusiin huutoihini, on sinun maksettava edelliset huutosi viiden arkipäivän sisällä näiden aiempien Huutojen päättymisestä. Uusien käynnistyneiden huutojen voittoja ei lähetetä aiemmin päättyneiden huutovoittojen kanssa samassa paketissa. Minulla ei ole varastotilaa lainkaan ja tästä syystä voitot pakataan ja lähetetään voittajille niin pian kuin on mahdollista. Kuitenkin vasta silloin kun ostaja on maksanut voittamansa kohteen ja suoritus näkyy Nordean tililläni.

 

Alle neljän euron ostoksia en toimita. Mahdolliset hintaehdotukset koskevat vähintään kahden tuotteen kauppoja.

 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1450698

 

Tuotekuvaus: SUOMI BLU-RAY Hero Jet Li Ying Xiong

 

Kuntokuvaus: Tuote/ tuotteet on/ ovat erittäin hyvässä kunnossa. 

 

PAKETTIMYYNNEISSÄ: Jos haluat tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tietoa jostain nimenomaisesta, sinulle ostopäätöksesi kannalta tärkeästä julkaisusta, voit kysyä lisätietoja esimerkiksi kohteen "kysymykset" -osiossa.

 

USEAN DVD-ELOKUVAN MYYNNEISSÄ LÄHDETÄÄN SIITÄ, ETTÄ TUOTTEEN KUNTO ON VÄHINTÄÄN HYVÄ SILLOIN, KUN KUNTOLUOKITUKSEKSI ON VALITTU HYVÄ. SUURIN OSA TUOTTEISTA ON KUITENKIN MOITTEETTOMASSA KUNNOSSA KAIKILTA OSIN. JOS OSTAMASI TUOTE EI VASTAA ODOTUKSIASI, KORVATAAN VAIN TÄMÄ KYSEINEN TUOTE. KORVAUSSUMMA ON TÄLLÖIN TUOTTEESTA VOITTAVASTI HUUDETTU HINTA JAETTUNA KOHTEESSA OLEVIEN TUOTTEIDEN LUKUMÄÄRÄLLÄ.

Jos haluat tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tietoa jostain nimenomaisesta julkaisusta, voit kysyä lisätietoja esimerkiksi kohteen "kysymykset" -osiossa.

 

NORMAALEISSA DVD-ELOKUVISSA KOTELO ON VAIN KULJETUSSUOJA. KUNTOKUVAUS KÄSITTÄÄ NÄISSÄ VAIN KANSILEHDEN JA LEVYN. USEINMITEN KUITENKIN KOTELO ON MYÖS NÄISSÄ HYVÄKUNTOINEN.

 

Tuote on vähintään hyväkuntoinen jos ei erikseen muuta mainita. VALTAOSA PELI (PS, PC ym.), CD-, DVD- ja BLU-RAY MYYNTIKOHTEISTANI ON KUNNOLTAAN HYVÄSTÄ ERINOMAISEEN. Jos kohteen kunnosta ei ole tarkempaa mainintaa, vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin. Kysymyksiä voit esittää esimerkiksi myyntikohteen "kysymykset" -viestikentässä.

 

Kaikissa myymissäni PELI (PS, PC ym.), CD-, DVD- ja BLU-RAY -tuotteissa on toimivuustakuu. Jos tuote ei toimi, saat rahasi takaisin. Palautukset katsotaan tapauskohtaisesti sen mukaan mikä on vahingon arvo suhteessa postikuluihin ja/tai voitettujen tuotteiden lukumäärään/hintaan. Palautusaikaa yksi viikko ostopäivästä lukien (viisi työpäivää).

 

HUOM!!! EDELLÄ MAINITUN KALTAISIIN TOIMIIN EI OLE KOHTEIDENI OSALTA JOUDUTTU VIELÄ KERTAAKAAN.

 

 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1450698

 

Tuotteet myydään sellaisina kuin ovat eikä niillä ole vaihto tai palautusoikeutta ilman erittäin pätevää syytä.

 

Maksuaikaa viisi arkipäivää. Jos maksua ei tuossa ajassa ole suoritettu, katson kaupan peruuntuneeksi ja tästä seuraa huutajalle negatiivinen palaute.

 

Tuote lähtee Postin Huutopakettina suorituksen näkyessä tililläni. Ostaessasi useamman tuotteen, maksat vain yhdet postimaksut.

 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1450698

 

Vastaan lisäkysymyksiin mielelläni epäselvyyksien välttämiseksi.

 

Kiitos kiinnostuksestasi myyntikohteitani kohtaan -huutelemisiin! :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
34,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 14:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.