Kuvaus

HEROES KAUSI 4 (5 x DVD) SEASON 4

Erittäin hyväkuntoiset DVD:t ja kotelo vuodelta 2009 - 2010, kesto 12 tuntia 58 minuuttia. Sarjan kieli on englanti, tekstityskieli suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Kotelon tekstikieli on englanti. Sisältää kaikki 18 neljännen tuotantokauden jaksoa.

"KAUSI 4: "Redemption" Sankarit yrittävät jälleen jatkaa normaalia elämää. Mutta sitten terrakinesiakyvyn omaava Samuel Sullivan yrittää koota muista erikoiskykyisistä itselleen uutta työväkeä perheyritykseensä, Sullivan Bros. Carnivaliin. Hänen veljensä, Joseph, oli kuollut vasta vähän aikaa sitten. Samuelin tarkoitus on näyttää maailmalle erikoiskykyjen voima ja saada muut ihmiset pelkäämään niitä. Sarja loppuu siihen kun Claire Bennet hyppää maailmanpyörältä alas uutiskameroiden edessä."

"Heroes on yhdysvaltalainen draamaa ja science fictionia yhdistelevä televisiosarja joukosta ihmisiä, jotka huomaavat olevansa erityisiä, sillä heillä on erilaisia yliluonnollisia kykyjä. Sarjan ensi-ilta Yhdysvalloissa oliNBC-kanavalla 25. syyskuuta 2006. Suomessa sarjaa esitettiin maksullisellaCanal+ -kanavalla vuoden 2007 alusta lähtien. MTV3 alkoi esittää sarjaa Suomessa 17. lokakuuta 2007 alkaen keskiviikkoisin klo 21.00. Yhdysvalloissa Heroes oli suosituin esityskautensa uusista sarjoista.

Sarjan tarina sisältää useita muutaman jakson mittaisia juonikuvioita, jotka kuitenkin lopulta liittyvät toisiinsa.

Toukokuussa 2010 NBC ilmoitti peruneensa sarjan viidennen ja viimeiseksi tarkoitetun tuotantokauden. Tuotantoyhtiö ei kuitenkaan pitänyt tuolloin mahdottomana, että päätöstapahtumat esitettäisiin vielä joskus joko erikoisjaksona tai elokuvana. Helmikuussa 2014 ilmoitettiin, että vuonna 2015 julkaistaisiin 13 jakson pituinen Heroes Reborn -minisarja, joka jatkaa Heroesin tarinaa."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 12 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 105 vrk 12 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.