Kuvaus

Heikki Herrala:  Kuunarilla Karibianmerelle.

  • Kirjayhtymä, 2. painos, 1976: kovakantinen kirja, kansipaperit, 233 sivua, kuvasivuja keskellä
  • Kirja on Ok kuntoinen ja sisältä siisti, vain pyyhekumijälki nimilöheden kulmassa. Kansipaperin reunoissa kulumaa ja muutama pieni repeämä
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 5 euroa kirjeenä = 8 euroa TAI 6 euroa seurattavana pakettina euroa = 9 euroa (HUOMIO: 7-euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. purjehdus - Haku - Huuto.net tai maantiede - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Teos kertoo Meriliisa-kuunarin matkasta Suomesta Välimeren aurinkorannoille ja edelleen Karibianmeren kirkkaille vesille 1970-luvun alussa. Seikkailu vie mm kaukaisiin ankkuripaikkoihin kutan St Lucian, Martiniquen ja Antiguan saarten palmurannoilla.

hakusanat: purjehtiminen purjelaivat kuunari matkakertomukset veneily veneet Karibia Välimeri matkat matkailu maantiede

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 18 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 72 vrk 18 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.