Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. HIGH SCHOOL MUSICAL: BÄNDIKISAT. Perustuu ”Disney Channel Original Movie: High School Musical” -elokuvakäsikirjoitukseen, jonka on laatinut Peter Barsocchini. Romaaniksi muokannut N. B. Grace. Suomentanut Heli Naski. 2008 Sanoma Magazines Finland Oy. 152-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kannen nurkassa taittumaa ja takana tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Bändikisat (2008) –teoksessa East High'n lukiossa rämisee ja räiskyy: luvassa on kaikkien aikojen ensimmäiset Bändikisat! Varta vasten kootut bändit harjoittelevat minkä ehtivät, ja niinpä käytävillä kaikuu välillä Troyn bändin reipas rock ja välillä taas ”Sharpayn enkeleiden” tarttuva soul. Gabriella valmistelee omaa sooloesitystään, mutta hän tuntee olonsa hieman yksinäiseksi kavereidensa äänekkäiden bändiprojektien varjossa. Hän muistelee, miten ihanalta tuntui laulaa yhdessä Troyn kanssa, ja miten paljon he ennen viettivät aikaa yhdessä.

High School Musical on yhdysvaltalainen musikaalielokuva, jonka ensiesitys oli tammikuussa 2006. Elokuva kertoo kahdesta nuoresta, Gabriella Montezista ja Troy Boltonista, jotka tapaavat ensimmäistä kertaa uuden vuoden juhlissa, kun joutuvat laulamaan yhdessä karaokea. Illasta tulee hauska, ja nuoret vaihtavat puhelinnumeroita. Gabriella muuttaa uuteen kaupunkiin ja päätyy sattumalta samaan lukioon, jota Troy käy. Troy ja Gabriella päättävät uskaltautua koulun tulevan musikaalin koelauluihin.

 

2. VILLI SYDÄN. JONAS. Romaaniksi muokannut Catherine Hapka. Suomennos Inka Parpola. 2009 SanomaMagazines. 126-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Villi sydän (2009; Wild Hearts 2009) -teoksessa on kaksi yhdysvaltalaiseen Jonas-televisiosarjaan perustuvaa tarinaa. Osa yksi perustuu jaksoon nimeltä ”Fashion Victim”, jonka ovat käsikirjoittaneet Michael Curtis & Roger S. H. Schulman. Osa kaksi perustuu jaksoon nimeltä ”Wrong Song”, jonka on käsikirjoittanut Ivan Menchell.

Joe, Nick ja Kevin Lucas rakastavat kiertää maailmaa huippusuositun JONAS-bändinsä kanssa. Mutta vietettyään viikkoja tien päällä he kaipaavat jo ihan tavallista arkea – paitsi ettei sellaista taida olla luvassa. Kun koulun jalkapallostara pyytää veljesten stylistia ja parasta ystävää Stellaa treffeille, Joe huomaa olevansa hieman... no, mustasukkainen. Hän punoo juonen pitääkseen Stellan kiireisenä, sillä sodassa ja rakkaudessa on kaikki sallittua, vai onko? Myös Nick saa Amorin nuolesta siipeensä laittaessaan kaikki tunteet peliin.

Jonas  on yhdysvaltalainen Michael Curtisin ja Roger S. H. Schulmanin luoma nuorille suunnattu musiikkia, huumoria ja romantiikkaa sisältävä televisiosarja, jonka ensi-ilta oli 2009. Sarjaa, jonka nimi 2010 muutettiin muotoon Jonas LA, ei ole esitetty Suomessa.

Catherine (Cathy) Hapka on yhdysvaltalainen kirjailija, joka asuu Pennsylvaniassa. Hän on kirjoittanut yli sata kirjaa lapsille, nuorille ja aikuisille, sekä alkuperäistarinoita kuten hevoskirjoja sekä lapsille että nuorille (niitä ei ole ilmestynyt suomeksi) että esimerkiksi elokuva- tai televisiokäsikirjoituksista muokattuja romaaneja. Suomeksi on ilmestynyt Disney-tuotannon kirjoja: High school musical -elokuvakäsikirjoitukseen perustuvat Tähtien ilta (2007; Wildcat Spirit) ja Ikuiset ystävät (2009; Friends 4ever?), Jonas-televisiosarjaan perustuvat  Villi Sydän (2009; Wild Hearts) ja Riitasointuja (2010; Off the Charts). Nalle Puh -tarinat Leikin aika (2012), Ystävyyden värit (2012), Hellässä huomassa (2013) ja Ystävyys yllättää (2013), Prinsessa-kirjat Hurmaavat hevosystävät (2009) ja Kavionkopsetta (2013) sekä kuvakirjat Kukkasten arvoitus (2012; Minikirja) ja Sofia ensimmäinen (2013).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 21 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 8 vrk 21 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.