Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hitchcock (Blu-ray)

Alfred Hitchcock on kaikkien tuntema ohjaajanero, jonka kuuluisimpia elokuvia ovat mm. Psyko, Vertigo ja Takaikkuna. HITCHCOCK –elokuvan keskiössä ei kuitenkaan ole vain maailmankuulu ohjaaja, vaan elokuva kertoo suurelle yleisölle tuntemattomaksi jääneen rakkaustarinan: jokaisen menestyvän miehen takaa löytyy älykäs ja lahjakas nainen. 

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja Stephen Rebellon kirjaan ”Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”. Tapahtumat sijoittuvat aikaan, jolloin Hitchcock riskeerasi kaiken niin taloudellisesti kuin henkilökohtaisestikin yhden elokuvan - myöhemmin klassikoksi nousseen Psykon - takia. Mikään elokuvastudio ei uskonut B-luokan kauhuelokuvaksi haukuttuun Psykoon, mutta Hitchcock ei suostunut antamaan periksi.

HITCHCOCK –elokuva kertoo Alfred Hitchcockin ja Alma Revillen -kahden vahvan ja lahjakkaan ihmisen - erityisestä liitosta, joka joutui koetukselle niin epävarmasta tulevaisuudesta ja onnistumisen paineista johtuen sekä Hitchcockin mieltymyksestä vaaleisiin nuoriin pääosaesittäjänaisiin... 

Anthony Hopkins ja Helen Mirren häikäisevät roolisuorituksillaan Alfred Hitchcockina ja Alma Revillenä. Muissa rooleissa nähdään mm. Scarlett Johansson Janet Leigh’nä ja James D’Arcy Anthony Perkinsinä. Helen Mirren sai roolistaan Golden Globe -ehdokkuuden.

Ääni:Dolby Digital 5.1

Kuva:16:9 Widescreen, Anamorphic

Kieli:Englanti

Pituus (min):101

Tekstitys:Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi

Kategoria:Draama

Julkaisupäivä:14-06-2013

Alkuperäinen nimi:Hitchcock

Alue:2 (Eurooppa)

Ohjaaja:Sacha Gervasi

Ikäraja:Yli 7

Tuotantovuosi:2012

Näyttelijät:Anthony Hopkins, Helen Mirren, James D'arcy, Scarlett Johansson

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.8.2018 7:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.