Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomitekstein ja -kansin

 

Hitlerin kätyrit II - pahantekijät (6DVD) uusi ja muoveissa

"Hitlerin kätyrit I" käsitteli lähinnä Hitlerin lähimmäisiä johtohahmoja. Nyt sarja jatkuu boksilla "Hitlerin kätyrit II – pahantekijät", jossa käsitellään miehiä, joiden vehkeilyjen avulla Hitlerin valta kasvoi ja hän pääsi toteuttamaan vuosisadan rikoksen. Luvassa on paljon ennennäkemätöntä materiaalia.

Sarja aloitetaan Eichmannilla, tuhoajalla. Häntä voisi parhaiten kutsua konttorimurhaajaksi, sillä hänen allekirjoituksellaan ja leimasimillaan monet juutalaiset lähetettiin keskitysleireille. 

Seuraavassa jaksossa käsitellään Von Ribberntropia, juoksupoikaa. Hän oli köyhissä oloissa syntynyt mies, joka halusi jo aika nuorena päästä yläluokan ihmisten pariin. 

Kolmannessa osassa käsitellään Freisleria, kuoleman tuomaria. Häntä voi kutsua suorastaan oikeuden häpäisijäksi, sillä hänen tuomittaviaan ei koskaan kuultu, vaan heidät nöyryytettiin julkisesti. Jos hän jotain päätti, niin lopputulos oli lähes aina kuolema. 

Seuraavassa jaksossa käsitellään Bormannia. Martin Bormann oli Hitlerin yksi lähimmistä neuvonantajista, joka saattoi korjata tämän sekavat ohjeet Fuhrerin käskyksi. Mikäli hänen korviinsa ilmestyi tieto ei-toivotuista henkilöistä, niin takuuvarmasti henkilöt eliminoitiin mahdollisimman pian. 

Viidennessä osassa käsitellään puolestaan Von Schirachia, nuorison turmelijaa. Hän uskotteli nuorisolle, kuinka mahtava Natsipuolue on koko Saksalle. Nuorisojohtajana hän värväsi uusia ”Hitler-nuoria”.

Viimeisessä jaksossa käsitellään ehkä yhtä pahamaineisimmista henkilöistä, Josef Mengeleä, kuoleman tohtoria. Tämä mies oli odottamassa kuin teurastaja lampaitansa Auschwitzin lastauslaitureilla. Hän valitsi ihmisistä itselleen ”materiaalia”, jotta hän pääsi toteuttamaan omia pseudo-tieteellisiä kokeitaan. Varsinkin kaksoset joutuivat hänen suurennuslasinsa alle. Ne ihmiset jotka selvisivät hengissä, ovat sanoneet Mengeleä itse paholaiseksi. 

Sarja perustuu Guido Knoppin dokumentteihin. Guido Knopp on Saksan luetuimpia historiankuvaajia. Knopp on saanut tv-dokumenteistaan ja kirjoistaan useita kansainvälisiä ja kansallisia kunniamainintoja

Kesto: 5 h 12 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 9 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49,90 € Sulkeutuu 2 vrk 9 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.