Kuvaus

Kuvien mukainen erittäin hyvä kunto, nouto/posti, ostajalle toimituskulut, esim. huutopakettina edullisesti! Huutopakettien hinnat löytyy sivun alalaidasta kohdasta "lähetä huutopaketti".

HISTORIAN SUURIN SILMÄNKÄÄNTÖTEMPPU?

Helmikuun 13. päivänä 1962 lääkäri antaa Hitlerille morfiiniruiskeen, ja tämä kuolee rauhallisesti kotonaan pienessä argentiinalaiskylässä, jossa on asunut mukavasti elämänsä viimeiset 17 vuotta. Totta vai tarua?

Viisi vuotta kestäneiden tutkimustensa perusteella sotahistorioitsija Simon Dunstan ja toimittaja Gerrard Williams ovat vakuuttuneita, että Hitler pääsi pakenemaan Berliinistä Etelä-Amerikkaan. Heidän kokoami-ensa todisteiden määrä on häkellyttävä.

Teorian mukaan Hitler, Eva Braun ja joukko uskottuja SS-upreereita poistuivat Berliinin bunkkerista sala-käytävää pitkin keskiyöllä 27.4.1945. Bunkkerissa teloitettiin Hitlerin kaksoisolentona esiintynyt Gustav Weber sekä Eva Braunia esittänyt tuntematon näyttelijätär. Heidän ruumiinsa poltettiin.

Kirja rekonstruoi Hitlerin oletetun pakoreitin nimeten henkilöitä, paikkoja ja päivämääriä. Kirja kuvaa myös Hitlerin ja hänen liittolaistensa sodanjälkeistä elämää kaukaisessa Patagoniassa.

Simon Dunstan on ansioitunut sotahistorioitsija, kirjailija ja elokuvantekijä. Hän on kirjoittanut kymme-niä sotahistoriaa käsitteleviä teoksia ja käsikirjoittanut sekä ohjannut lukuisia dokumenttielokuvia.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 74 vrk 20 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 74 vrk 20 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.