Kuvaus

Reijo O Holopainen

Aquarian 1995

Sivuiltaan siisti (yksi alleviivaus löytyi, yhteensä pari riviä)

Kansissa on kulumaa ja taitteita

Lukutarkoitukseen hyväkuntoinen, mutta ota huomioon mainitut kansien viat

Laaja katsaus Beatlesista King Crimsoniin ja klassiseen musiikkiin

toimitus: isossa Helposti-kuoressa 4,9e tai pikkupakettina 5,9e

Hyvä musiikki puhuttelee ja koskettaa syvältä. Eri musiikkityylit ovat sinänsä tasa-arvoisia - oli sitten kyse heavy rockista, jazzista, teknon alalajeista, world musicista tai kirkkolaulusta.

Musiikkielämyksen henkiset ulottuvuudet on tunnettu eri alkuperäiskulttuureissa transsikokemuksina. Tämän elämäntodellisuuden uudelleen löytäminen selittää nykyihmiselle elämän tarkoituksen sekä puhdistumisen, purgatoriumin luonteen.

Ääni, musiikki voi olla väline henkiseen kasvuun. Monenlaiset ääniterapiat auttavatkin jo ihmisiä henkisten väsymystilojen ja kriisien yli. Silti musiikin mahdollisuuksien tunteminen on vielä alkutaipaleellaan.

Mutta jotakin on jo tapahtumassa. Ihmiset ylittävät musiikkirajojaan ja etsivät syviä musiikillisia kokemuksia, kuten gregoriaanisen kirkkolaulun nouseminen myyntilistojen kärkeen osoitti.

Maailman suuriin musiikkitraditioihin kuuluu myös raju ja energinen rock. Parhaimmillaan se täyttää saman tehtävän kuin kontemplatiivinen kirkko- ja taidemusiikki. Mutta osa rockista ja musiikkivideoista kuljettaa myös satanistisia viestejä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 21 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 39 vrk 21 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.