Kuvaus

Kuvaus

Hongkongin kreivitär / A Countess from Hong Kong (DVD) 

Charlie Chaplinin viimeinen elokuva on ihana romanttinen komedia täynnä hänen tavaramerkikseen muodostuneita älykkäitä yksityiskohtia.

Chaplinin kirjoittamassa, ohjaamassa ja sovittamassa elokuvassa Venäjältä lähtenyt kreivitär Natascha (Sophia Loren) pakotetaan Hongkongissa prostituutioon, ja hän kulkee salamatkustajana rikkaan amerikkalaisen herra Ogdenin (Marlon Brando) hytissä yrittäen kiristää itselleen matkan Amerikkaan.

Odgen pitää kuitenkin oman päänsä ja pystyy jopa vastustamaan Nataschan charmia - siitä syntyy kaikkien aikojen hauskimpiin kuuluvaa köydenvetoa!

Elokuvassa esiintyy todella lahjakkaita tähtiä. Chaplinin poika Sydney esittää Brandonin risteilykumppania, Tippi Hedren hänen jäätävää vaimoaan, Patrick Cargill herrasmiesten herrasmiestä ja Margaret Rutherford vanhana höpsähtänyttä rouvaa. Chaplin itse kruunaa kaiken cameo-roolissaan laivan stuerttina!

Vitsit ovat aitoa Charlie-tyyliä ja näyttelijät ottavat niistä irti kaiken mahdollisen purjehtien tyylillä sisään ja ulos paiskotuista ovista ja hulvattomista tilanteista.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Charles Chaplin

Pääosissa: Marlon Brando, Sophia Loren, Tippi Hedren, Sydney Chaplin, Patrick Cargill, Margaret Rutherford

Valmistusvuosi: 1967

Kesto: 1 h 43 min

 

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 11

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 9 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 46 vrk 9 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.