Tuote on myyty käyttäjälle tarujajuha hintaan 82 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (10kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA(Lähtö 0eur) JA HINTAVARAUSTA!!! HUIKEA ja ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN ERIKOISELLA (HK/SIIVET) TUNNUKSELLA OLEVA UPEAKUNTOINEN ja VIIMEISEN PÄÄLLE KIILLOTETTU 30-LUVUN ALUN LEIMATTU HOPEINEN SUOJELUSKUNTALUSIKKA, VALMISTUSVUOSI 1933!!! Esineen Hopealeimat: LEIJONA(kuvioleima) =Valmistajan leima (Kultakeskus Oy), KRUUNU(sydämmessä) =Suomen Hopean tarkastusleima Suomessa valmistetuille Hopeaesineille, 813H =Hopean pitoisuusleima 813/1000 osaa Hopeaa, LINNA =Kaupunkileima HÄMEENLINNA, D6 =vuosileima 1933. Esineen kokonaispituus on 12,4cm ja paino 10gr. Hyvin näyttävä upeakuntoinen Suojeluskunta ja Suomiesine mihin tahansa kokoelmaan, niin Suomen historiasta kiinnostuneelle kuten myös kenelle tahansa mielenkiintoisista ja erikoisista esineistä pitävälle ja varsinkin kaikille Suojeluskuntaesineitä keräileville!!! TÄSSÄ UPEA HUIPPUMIELENKIINTOINEN HOPEINEN WANHA 30-LUVUN ALUN ISÄNMAALLINEN SUOJELUSKUNTA/SUOMIESINE ERIKOISELLA SUOJELUSKUNTAKILVEN ALAPUOLISELLA (HK/SIIVET) TUNNUKSELLA!!!  UPEA VAIKKA SUOMEN 100v JUHLIEN KUNNIAKSI!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
82 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.12.2017 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.12. klo 4:28

Moi.

Iskä taas matkoilla ja pyysi huutamaan,jos sinulta tulee jotain mielenkiintoista hänen keräämään keräilytavaraa myyntiin ja tulihan tietenkin.Hieno kohde jälleen kerran!