Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  sarjakuvalehdestä/taskukirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. HOPEANUOLI 45 1984 Lehtimiehet Oy. 32-sivuinen sarjakuvalehti, hyvin pidetty, ehjä ja siisti, takakannessa osoitetarra.

 Hopeanuoli numero 45 1984 sisältää Hyökkäys biisonilaaksoon -sarjakuvan lisäksi Yanozha seikkailee: Temppelin salaisuus -jatkokertomuksen (osa 3) sekä tietoa preeriacreet ja länsishoshonit –intiaaniheimoista, irokeesipäähineen valmistusohjeen (Hopeanuoli neuvoo), Hopeanuolikerhon ja Tinkan kirjekerhon.

 

2. HOPEANUOLI 3/85 Hopeanuolen Taskukirja nro 5 (1985). 100-sivuinen taskukirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hopeanuolen Taskukirja nro 5 (1985) sisältää sarjakuvat Jyrisevän Veden Laaksossa, Rio Granden turkisvarkaat, Kullanetsijät ja Sheikki Abdul Hassan, takakannen sisäsivulla tietoisku "Miten Hopeanuoli ja Pekka tapasivat".

Hopeanuolen taskukirjoja ilmestyi viisi: Taskukirjat 1 ja 2 ilmestyivät 1984, käännös Suvi-Anne Siirilä, Taskukirjat 3, 4 ja 5 ilmestyivät 1985, käännös Jukka Lindfors.

 Hopeanuoli on samannimisestä intiaanipäälliköstä kertova belgialainen villin lännen sarjakuva, jota ovat sen luojan Frank Selsin lisäksi piirtäneet myös Edgard Gastmans ja Karl Verschuere. Hopeanuolen nimi – Alankomaissa flaaminkielisenä Zilverpijl – on Ruotsissa Silverpilen, Norjassa Sølvpil ja Saksassa Silberpfeil. Suomessa Hopeanuoli-lehti ilmestyi Lehtimiehet Oy:n kustantamana 1976–85. Lehdessä oli sarjakuvan lisäksi asiatietoa intiaaneista sekä käsityöohjeita erilaisten intiaanitavaroiden valmistamiseksi. "Preerian tarumainen sankari, nuori intiaanipäällikkö" Hopeanuoli on viisas ja taitava päällikkö. Muita päähenkilöitä ovat nuori intiaanityttö Kuunsäde, suomalaisen uudisraivaajan poika Pekka Kenttä ja Tinka-puuma. Pekka on Hopeanuolen veriveli, koska oli pelastanut tämän hengen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.6.2018 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.