Kuvaus

Hopeinen shampanjapullon alunen - harvinaisuus. Paino 142 grammaa.

Halkaisija noin 90 mm, korkeus noin 45 mm. Tarkoitettu kylmästä otetulle shampanjapullolle, joka "hikoilee" lämpimässä pöytään tuotaessa. Alunen estää pöytäliinan kastumisen. Tuote on vanhan portugalilaisen tehtaan tekemä 1900-luvun alkupuolella. Tuotteelle on tehty suomalaisessa kultasepänliikkeessä happotesti eli on varmasti hopeaa. Pohjassa vanhat leimat.

Katso kuvat.

TANK REGIMENT

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toiminta ohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetusyhtiöiden virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista yhtiöiden tekemistä kämmeistä eli kuljetusyhtiöitä koskevat asiat hoidat heidän kanssaan. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

150 €
Sulkeutuu 99 vrk 2 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

150 € Sulkeutuu 99 vrk 2 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.