Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vanha hopeoitu sydämenmuotoinen korurasia tai makeisrasia. Rasian ulkomitat ovat pituus n. 10cm, korkeus n. 5,5cm ja leveys leveimmästä kohdasta n. 10cm.

Rasia on vanha ja siinä on normaalia käytönjälkeä ja kulumaa. Rasian hopeoitu pinnoite on paikoin kulunut ja kannen päälipuolella on vähän jälkeä.

Hopealla on tapana tummua itsestään ja sitä joutuu ajoittain kiillottamaan hopeanpuhdistusaineella. Rasia on kiillotettu myyntiä varten, mutta rasia ei välttämättä ole kiiltävä ostohetkellä, joten ota tämä huomioon ennen kohteeseen huutamista.

Rasian reunoja koristaa kukkakuviot ja päällä on koristeena kullan sävyinen rusetti, joka ei todennäköisesti ole aitoa kultaa.

Rasiasta ei löytynyt leimoja, eikä siinä ole kaiverruksia. Rasia on hyvä lahja esimerkiksi ristiäisiin, rippijuhliin, tai rakkaalle ystävänpäivälahjaksi.

rasia, koru, korurasia, makeisrasia, lahja, ystävänpäivä, ystävänpäivälahja, ristiäiset, ristiäislahja, kaste, kastelahja, rippijuhlat, rippilahja, hääpäivä, hääpäivälahja, vuosipäivä, vuosipäivälahja, hopea, hopeinen, hopeoitu, sydän, sydämen muotoinen, kukka, kukkakuvio


Teen yhteistyötä nimimerkki Turbomies kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 20:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.