Kuvaus

Horror Collection 1   -   3 Disc Blu-ray

 

Eden Lake 


Eden Lake on älykäs, tiheätunnelmainen ja tavattoman raaka kauhuelokuva, josta vastaa uusi tähti James Watkins. Nuoripari Jenny ja Steve aikovat viettää romanttisen viikonlopun metsässä idyllisen järven rannalla. Mutta rauha häiriintyy, kun joukko lapsia ja nuoria alkaa kiusata heitä. Kun Steve uskaltaa nousta vastaan, väkivalta kiihtyy ja viikonlopusta tulee oikea painajainen. Jenny onnistuu pakenemaan metsään ja joutuu pirulliseen kissa -ja hiirileikkiin sadististen lasten kanssa. Kunnes hän päättää ettei ole enää pelkkä uhri..

 

Ohjaus
James Watkins

Näyttelijät
Finn Atkins
James Burrows
Alyssa Cooper
Shaun Dooley
Eliza Elkington
Michael Fassbender
James Gandhi
Thomas Gill
Jack O'Connell
Kelly Reilly

 

Survival of the Dead 


Tuhoisa epidemia leviää väestön keskuudessa ja tuhannet viruksen uhrit ovat jo kuolleet. Todellinen ongelma on vasta edessä, sillä kuolleet eivät suostu pysymään kuolleina! Pian elävät kuolleet zombit harhailevat joka paikassa etsien ihmislihaa. Kovaotteinen kersantti "Nicotine" johtaa karannutta armeijayksikköä etsien turvapaikkaa. Joukko joutuu tekemään valintansa: tappaa armotta kaikki, jotka ovat pelastumisen tiellä tai yrittää pelastaa ne elossa olevat, jotka piileskelevät elävien kuolleiden joukossa.

Uusi elokuva kaikkein tunnetuimpaan kauhuelokuvien sarjaan! Mestari George A. Romero on yli 40 vuotta ollut kauhugenren kiistämätön kuningas ja yhtä kauan hänen tavaramerkikseen tulleet zombinsa ovat vaeltaneet maan päällä. Romero ei lakkaa säikäyttämästä!

 

Ohjaus
George A Romero

Näyttelijät
Kathleen Munroe
Kenneth Welsh
Athena Karkanis
Alan Van Sprang
Julian Richings
Devon Bostick
Joris Jarsky
Wayne Robson

 

Pedon Verta 


Neljä nuorta tien päällä. Metsätiellä he ottavat kyytiinsä liftarin. He tajuavat aivan liian myöhään, että tyttö pakenee jotain hirvittävää. 
Täällä, kaukana sivistyksestä, on nimittäin miehiä, joilla on raaka viikonloppu harrastus: he ajavat takaa, silpovat ja teurastavat ihmisiä kuin avuttomia eläimiä. Joka kerrran on astunut jalallaan heidän metsäänsä, ei pääse sieltä elävänä.

 

Ohjaus
Patrik Syversen

Näyttelijät
Henriette Bruusgaard
Jørn Bjørn Fuller Gee
Nini Bull Robsahm
Lasse Valdal

 

______________________________________________________________

 

Kesto:   yhteensä  4 tuntia 14 min

Tekstitys:   suomi, ruotsi


K-18

Aluekoodi:  B

Nordic julkaisu

(uusi ja vielä tehdasmuoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 2 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,80 € Sulkeutuu 40 vrk 2 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.