Kuvaus

Horror Collection 1   - 3 DVD Box
 

Eden Lake
Kidutetun poikaystävän huudot kaikuvat Jennyn mielessä. Veri valuu silmille, kun hän pakenee pakokauhun vallassa metsän halki. Eden Lake oli täydellinen paikka romanttiselle viikonlopulle - syrjäinen paratiisi vastarakastuneille nuorille. Idylli rikkoutuu järkyttävän raa'asti yhdessä hetkessä, ja Jennyllä on vain yksi keino jäädä henkiin: lyödä takaisin.

Pedon verta
Neljä nuorta poimii naisen kyytiin roadtripillään Norjan takametsissä, mutta jotain pelottavaa on naisen kintereillä. Villin luonnon keskellä on miehiä, jotka harrastavat säälimätöntä viikonloppuhuvia: ihmisten metsästämistä, silpomista ja teurastamista. Metsästyskausi on alkanut! Viattomuuden aika saa sokeeraavan lopun, kun mitataan kenessä virtaa pedon veri.

The Signal
Kukaan ei tiedä mistä signaali tuli, mutta muutamassa tunnissa koko maailma joutuu väkivaltaisen kaaoksen valtaan. Kuolema iskee mielettömällä voimalla eikä kehenkään voi enää luottaa - kuka tahansa on voinut saada tartunnan! Ensimmäisestä väkivalta-aallosta selviytyneillä on vain yksi vaihtoehto: tappaa tai tulla tapetuksi.

 

Kesto yht:
4 Tuntia 12 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja
 

R2

K-18

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,95 €
Sulkeutuu 19 vrk 1 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 19 vrk 1 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.