Kuvaus

HOUSE (6 x DVD) SEASON ONE - 1. KAUSI

Eritttäin hyväkuntoiset DVD;t ja kotelot, myös suojakotelo on erittäin hyväkuntoinen vuodelta 2005, kesto 15 tuntia 25 minuuttia, pääosissa Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Jesse Spencer,  kieli on englanti, tekstit suomi, ruotsi, tanska ja norja. Suojakotelon ja DVD-koteloiden kansitekstit ovat englanniksi. Sisältää kauden 1. kaikki 22 jaksoa.

"House (House M.D.) on yhdysvaltalainen sairaaladraama, joka kertoo New Jerseyssä sijaitsevan opetussairaala Princeton-Plainsboron kuvitteellisesta lääkäristä nimeltä Gregory House ja hänen ryhmästään. Se yhdistää perinteisesti dekkarisarjoihin liitetyn murhamysteerin ominaispiirteet sairaalaympäristöön, minkä vuoksi sitä kutsutaankin usein ”sairaaladekkariksi”. Sarjan konsepti pohjautuu vahvasti Arthur Conan Douylen luoman Sherlock Holmesin hahmoon. Sekä Holmes että House (joka muistuttaa ääntämykseltään Holmesia) ovat sosiaalisesti kömpelöitä, mutta äärimmäisen nerokkaita hahmoja, jotka ratkaisevat tapauksensa loistavalla päättelykyvyllään.

Sarja alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2004 ja oli yksi FOX-kanavan suosituimmista ohjelmista. House sai myös arvostettuja palkintoja; pääosan esittäjä Hugh Laurie palkittiin vuonna 2006 ja 2007 Golden Globella parhaasta näyttelijäntyöstä draamasarjassa.

Ohjelman alkutunnuksen musiikkikappale Yhdysvalloissa on osa kappaleesta "Teardrop" (Massive Attack). Euroopassa alkutunnarin on luonut yhdessä Scott Donaldson ja Richard Nolan.

Sarja päättyi toukokuussa 2012, kun Yhdysvalloissa esitettiin sen kahdeksannen ja samalla viimeisen tuotantokauden päätösjakso. Sarjasta tehtiin kaikkiaan 177 jaksoa."

"Sarjaa tähdittää Golden Globe-voittaja Hugh Laurie, joka esittää huippuälykästä, mutta jokseenkin erikoista lääkäriä, jonka suorapuheinen puhetyyli herättää niin potilaissa kuin työkavereissakin kummastusta.

Vaan mitäpä tuosta sillä rääväsuinen lääkärimme ryhmineen ryhtyy ratkomaan menestyksekkäästi lääketieteellisiä ongelmia siinä vaiheessa kun muut lääkärit luovuttavat."

Episode list:
1 Pilot
2 Paternity
3 Occam's Razor
4 Maternity
5 Damned If You Do
6 The Socratic Method
7 Fidelity
8 Poison
9 DNR
10 Histories
11 Detox
12 Sports Medicine
13 Cursed
14 Control
15 Mob Rules
16 Heavy
17 Role Model
18 Babies & Bathwater
19 Kids
20 Love Hurts
21 Three Stories
22 Honeymoon

Bonus Featurettes:

  • Dr. House;
  • Medical cases;
  • Casting session with Hugh Laurie;
  • The Concept ...

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 8 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 86 vrk 8 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.