Kuvaus

How Do You Know  (DVD)
 

Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd ja Jack Nicholson nähdään pääosissa James L. Brooksin käsikirjoittamassa ja ohjaamassa komediassa How Do You Know, joka tarkastelee romantiikan ja nykymaailman menon pyörteissä kysymystä "Mistä voit tietää?"

Lisa (Witherspoon) on nainen, jolle urheilu on ollut erottamaton osa arkea jo aivan lapsesta asti. Kun hänet pudotetaan joukkueesta, hänen elämältään putoaa pohja pois. Tavallisen elämän haparoivia ensiaskeleita ottaessaan hän aloittaa suhteen baseball-pelaaja Mattyn (Wilson) kanssa, joka on itsekäs naistenmies ja parantumaton narsisti, jolla on oma kunniakoodinsa.

George (Rudd) taas on liikemies, jonka monimutkainen suhde isäänsä Charlesiin (Nicholson) saa uuden käänteen, kun hän saa syytteen talousrikoksesta, jota ei ole tehnyt. Vankilatuomion uhatessa Georgen ääretön rehellisyys, suoraselkäisyys ja loputon optimismi lienevät ainoat asiat, jotka pitävät hänet vielä jotenkuten täysjärkisten kirjoissa.

Ennen kuin Lisan ja Mattyn suhde on ehtinyt edes alkaa, Lisa on tavannut Georgen treffeillä kummankin elämän surkeimpana iltana: Lisa on juuri pudotettu joukkueesta ja George on vastikään saanut haasteen. Samaan aikaan kun maailma heidän ympärillään murenee, he saavat huomata, miten synkkyyden syövereistä voi yllättäen löytyä myös uutta valoa.

 

Ohjaus
James L Brooks

Näyttelijät
Reese Witherspoon
Paul Rudd
Jack Nicholson
Owen Wilson
Andrew Wilson
Kathryn Hahn
Shelley Conn
Yuki Matsuzaki
Gabriel Liotta
Domenick Lombardozzi

 

Kesto:
116 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-3


Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 94 vrk 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 94 vrk 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.