Kuvaus

Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd ja Jack Nicholson nähdään pääosissa James L. Brooksin käsikirjoittamassa ja ohjaamassa komediassa How Do You Know, joka tarkastelee romantiikan ja nykymaailman menon pyörteissä kysymystä "Mistä voit tietää?"

Lisa (Witherspoon) on nainen, jolle urheilu on ollut erottamaton osa arkea jo aivan lapsesta asti. Kun hänet pudotetaan joukkueesta, hänen elämältään putoaa pohja pois. Tavallisen elämän haparoivia ensiaskeleita ottaessaan hän aloittaa suhteen baseball-pelaaja Mattyn (Wilson) kanssa, joka on itsekäs naistenmies ja parantumaton narsisti, jolla on oma kunniakoodinsa.

George (Rudd) taas on liikemies, jonka monimutkainen suhde isäänsä Charlesiin (Nicholson) saa uuden käänteen, kun hän saa syytteen talousrikoksesta, jota ei ole tehnyt. Vankilatuomion uhatessa Georgen ääretön rehellisyys, suoraselkäisyys ja loputon optimismi lienevät ainoat asiat, jotka pitävät hänet vielä jotenkuten täysjärkisten kirjoissa.

Ennen kuin Lisan ja Mattyn suhde on ehtinyt edes alkaa, Lisa on tavannut Georgen treffeillä kummankin elämän surkeimpana iltana: Lisa on juuri pudotettu joukkueesta ja George on vastikään saanut haasteen. Samaan aikaan kun maailma heidän ympärillään murenee, he saavat huomata, miten synkkyyden syövereistä voi yllättäen löytyä myös uutta valoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,99 € Sulkeutuu 87 vrk 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.