Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään varaosiksi HP Palilion DV5 + Acerin XP ajan raato, mallia Aspire 1310.

DV vitosessa olettaen toimiva näyttöpaneeli, virheetön päällepäin, ja muistaakseen joskus aikaa sitten myös testattu toimivaksi. Näytössä kaikki tallella. Samoin pääkoneen kuoriosat mielestäni erittäin hyvässä kunnossa, ja pohjassa kaikki luukut. Pohjassa myös jokin Windows lisenssitarra, ei kerro mikä, mut koodista saa selvän kyllä. Emolevy rikki, ja prosessori puuttuu, Prosessorijäähy paikallaan, ja hyväkuntoinen. Kuten näkyy, näppäimistön kulmanapit irti, napit kuitenkin tallessa, ja tulevat mukaan. Noiden kahden napin alle tulevat muoviset kiinnityssangat rikki, ne joutuu uusimaan. Näppäimistökin kyllä joskus testatessa toimi hyvin, tuota puutetta lukuunottamatta. Mukana myös lajitelma ruuveja, ja miniPCIe wlan kortti, sekä joskus myös toimivaksi testattu CD/DVD asema, kirjoittava. Kiintolevyä tai kiintolevykehikkoa ei ole, ja joku aiempi omistaja on sössinyt kuoren näppiksen ja näytön väliin tulevan osan ja alaosan väliset lattakaapelit aika muusiksi. Kaapelit irroitettavaa mallia liittimillä, joten uusittavissa, tulevat irtaallaan mukana sen mitä on jäljellä. Muistaakseni touchpadin yms. kaapelit paremmassa kunnossa.

Acerissa kuten näkyy, joku koettanu joskus tehdä koneestä pöytäkonetta. Emolevy kait pääosin toimiva prosessoreineen ja coolereineen, mutta toi VGA liitin on jatkettu/sössitty lattakaapelilla. Näytöstä puuttuu kaikki sisukset/saranat, saranan suojamuovit ruuveineen tallella. Mukana myös kiintolevykehikko ja olettaen toimiva CD asema. Näppäimistö puuttuu, ja prosessorijäähy tuollainen erikoinen viritelmä.

Kummassakaan ei laturia mukana. Ei myöskään akkuja kun en löytäny, olettaisin että akut on päätyneet kierrätykseen jossain välissä.

Myydään siis siinä kunnossa kuin on, kun puutteita on molemmissa. Pyyntihinnan maksava ostaja saa mukaan myös jonkin kolmannen satunnaisen kannettavan raadon, sekä muistikampoja molempiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 21:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.