Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä erittäin vähän käytetty ja hyväkuntoinen HP Probook 430 G2 bisnesläppäri. (8GB RAM, 120GB SSD, i3-5010U @ 2.10GHZ, 13.3" näyttö, Windows 10 Professional). Sopii hyvin esimerkiksi opiskeluläppäriksi tai muuhun peruskäyttöön. Samaan hintaan saa mukaan myös 300GB ulkoisen kovalevyn lisätallennustilaksi, sekä luonnollisesti alkuperäinen laturi ja ohjekirjat.

Kone on ostettu vuonna 2015 uutena, ja on ollut siitä lähtien lähinnä hyvin kevyellä ja epäsäännöllisellä opiskelukäytöllä luentojen ja ryhmätöiden aikana kun kotoa löytyy pöytäkonekin. Koneeessa on edelleen kiinni alkuperäinen akku jossa lataussyklejä ainoastaan 58/1000, ja alkuperäisestä kapasiteetista 90% jäljellä. Laite on kaikin puolin teknisesti moitteettomassa kunnossa, ja ulkoisestikaan ei ole kuin hyvin pientä käytön jälkeä. RAM-muistin päivityksen yhteydessä koneen sisusta on myös puhdistettu huolellisesti pölyistä paineilmapullolla, joten sikälikin ihan uudenveroisessa kunnossa. Koneessa on juuri asennettu uusin Windows 10 Professional, mutta HP:n palautustyökalua käyttäen myös palaaminen alkuperäiseen Windows 7:ään onnistuu helposti.

Näin 8GB RAM-muistilla päivitettynä koneessa riittää hyvin potkua kaikenlaiseen tavalliseen käyttöön, ohjelmointi ja kuvankäsittelykin onnistuu hyvin. Yritystason kannettavana (ostohinta 700e) tässä on myös käytetty keskimääräistä laadukkaampia komponentteja, todennäköisesti tältä laitteelta voikin odottaa paljon pidempää käyttöikää kuin miltään uudelta kuluttajaläppäriltä. Konetta on myös helppo huoltaa itse toisin kuin joitain uudempia kannettavia, avaaminen onnistuu ihan perus ruuvimeisselillä ja komponentteihin pääsee helposti käsiksi. Ohut ja kevyt kantaa, kirjautuminen onnistuu myös sormenjälkitunnistuksella jos sellaista haluaa käyttää.

Minkäänalaisia ongelmia minulla ei tämän kanssa ole ollut, myynnissä koska tarvetta laitteelle ei enää ole. Myydään kuvauksen mukaisessa kunnossa, noudettaessa tarjoan ostajalle mahdollisuus varmistaa vielä itse koneen toimivuus paikan päällä ennen maksamista. Mitään takuuta tai teknistä tukea en luonnollisestikaan tarjoa, mutta sellaiselle tuskin on tarvettakaan kun kaikki toimii moitteettomasti. Jos hinta ei miellytä niin tarjotakin saa. Toimitus matkahuollon pakettina 10.90e.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

299 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2019 19:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.8. klo 13:55
Kysymys poistettu.
10.8. klo 14:55
Kysymys poistettu.