Tuote on myyty käyttäjälle Tozi84 hintaan 40 €

Kuvaus

Huawei Honor 7S + suojakotelo.(sininen) , lasissa suoja.

Vain sisätilassa "viesti"käytössä ollut puhelin (kortti sisällä, puheluille kääntö päällä), ei soiteltu, vain muutana txt lähetetty joten  käytännössä miltei käyttämätön. Nyt resetoituna laatikossaan.

5,45-tuumainen FullView -näyttö 18:9 kuvasuhteella
Honor 7S:n 5,45-tuumainen näyttö 1440 x 720 resoluutiolla tarjoaa tarkempia kuvia. 73 % ruutu-runko-suhde ja 18:9-kuvasuhde tekevät puhelimesta kompaktin ja käteen sopivan kokonaisuuden, jota voi käyttää helposti yhdellä kädellä. Puhelin on siis täydellinen yhdistelmä siroa runkoa ja isoa näyttöä.

Puheäänen voimistus
Voit nostaa soittajan äänenvoimakkuutta painamalla äänenvoimakkuusnappulaa soiton aikana, helpottaen kuuntelua äänekkäissä olosuhteissa. Puhelin voi myös säätää voimakkuutta älykkäästi ympäristön mukaan.
*Toimii vain puhelimen kaiuttimessa, ei kuulokkeilla, musiikkia soittaessa tai handsfree-tilassa.

Käyttöä kestävä 3020 mAh akku
Laajakapasiteettinen 3020 mAh akku, josta riittää virtaa 10 tunnin soittamiseen 4G-verkon ollessa päällä, 62 tunnin musiikin kuunteluun, 13 tunnin videoiden katseluun ja jopa 15 päivän valmiusaikaan. Älykkäät virransäästötoiminnot ja sovellusten virranhallinta auttavat akun kapasiteettia säilymään yli 80 prosentissa jopa 800 latauksen jälkeen, mikä vastaa noin kolmen vuoden käyttöä.

13 MP takakamera automaattitarkennuksella
Tallenna muistosi viimeistä piirrettä myöten. Honor 7S on varustettu nopeasti tarkentavalla 13 MP kameralla, joka auttaa sinua nappaamaan teräviä valokuvia. Voit tallentaa terävien kuvien lisäksi jopa 1080p videokuvaa. Nopea tarkennus auttaa nappaamaan teräviä kuvia myös liikkuvista kohteista.

Älykäs selfievalo
Etukameran älykäs LED-valo jäljittelee studion valaistusta, toimien erinomaisesti erilaisissa valaistusolosuhteissa. Se tukee kirkkauden säätöä sekä manuaalisesti että automaattisesti valaistuksen mukaan. Selfievalon ansiosta ihosi näyttää luonnolliselta ja kasvosi kirkkailta. Selfieistäsi tulee kauniita myös hämärässä ja vastavalossa.

Tuki kahdelle SIM-kortille ja 256 Gt lisätallennustilalle
Tukee kahden SIM-kortin samanaikaista käyttöä sekä Micro SD -kortin käyttöä. Voit käyttää paikallista SIM-korttia matkustaessasi, pysyen samalla kotimaassa olevien ystäviesi tavoitettavissa. Jopa 256 Gt tallennustilan laajennus antaa sinulle reilusti tilaa valokuville ja muille tiedoille.

Katso myös muut kohteeni

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.7.2021 9:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.