Kuvaus

hyväkuntoinen paketti

Kaikki elokuvat ei kuvissa

Dvd ja Vhs-versiot

DVD-ELOKUVAT :

SABRINA
Sabrina on säkenöivän humoristinen ja hurmaavan charmikas elokuva, jossa näyttelee joukko Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä. Humphrey Bogart, William Holden ja Audrey Hepburn ovat pääosissa tässä legendaarisen Billy Wilderin ohjaamassa tuhkimotarinassa. Bogie ja Holden esittävät Long Islandilla asuvia megarikkaita Larrabeen veljeksiä. Bogielle työ on kaikki kaikessa, Holden taas nauttii playboyn elämästä. Mutta kun perheen autonkuljettajan Sabriba-tytär palaa Pariisista täynnä aikuisen naisen hehkeää charmia, alkaa Larrabeen perhepiirissä kipinöidä veljesten joutuessa täysin suloisen Hepburnin lumoihin.

SAHARA
Elokuvan tarina sijoittuu toisen maailmansodan Libyan aavikolle Gazalan taistelun aikoihin. Mestarikersantti Joe Gunnin (Humphrey Bogart) komentama joukko liittoutuneiden sotilaita puolustaa aavikolla sijaitsevaa kaivoa Afrika Korpsin saksalaisia joukkoja vastaan.

DEAD END (uusi)

Maalari "Baby Face" Martin palaa kotiin vierailemaan New Yorkin naapurustoon, jossa hän kasvoi, pudoten äidilleen, joka hylkää hänet gangsterielämänsä takia, ja hänen vanhaan tyttöystävänsä Franceyn, joka on nyt syfilitinen prostituoitu. Martin ristii polkuja myös Dave-lapsuudenystävän kanssa, joka kamppailee pääsemään arkkitehdiksi, ja Dead End Kids -joukkueen kanssa, joka on nuorten poikien jengi, joka vaeltaa kaupungin East Side-slummien kaduilla.

MALTAN HAUKKA ( mukaan myös VHS-versio )
Joukko ylellistä elämää viettäviä roistoja ei kaihda keinoja päästäkseen käsiksi jalokivin koristeltuun haukkapatsaaseen. Yksityisetsivä Sam Spade (Humphrey Bogart) haluaa selvittää syyn. Tämä Dashiel Hammettin romaanin kolmas filmatisointi oli monella tapaa ensimmäinen: John Hustonin ensimmäinen ohjaus, Sydney Greenstreetin ensiesiintyminen valkokankaalla, elokuvahistorian ensimmäinen film noir- elokuva ja Bogartin film noir läpimurtorooli vuosia kestäneen sopimusnäyttelijän uran

MYRSKYVAROITUS ( mukaan myös VHS-versio )
Ulkona riehuva hurrikaani ei ole mitään verrattuna myrskyyn, joka raivoaa syrjäisen floridalaishotellin sisätiloissa.Sadistinen gangsteripomo Johnny Rocco (Edward G. Robinson) uhkaa aseellaan hotellin omistaja Nora Templeä (Lauren Bacall), tämän invalisoitunutta appea (Lionel Barrymore) ja sotilasuransa jättänyttä Frank McCloudia (Humphrey Bogart). Vain McCloud voi pelastaa panttivankien hengen, mutta onko katkeruus vienyt häneltä kaiken taistelutahdon?jälkeen.

HE AJAVAT ÖISIN
George Raftin ja Humphrey Bogartin mieli palaa aina vaan tien päälle He ajavat öisin -klassikossa, joka on väkivahva tarina kahdesta veljeksestä, jotka yrittävät elättää itsensä riippumattomina rekkakuskeina. Ann Sheridan esittää rekkamiesten suosiman kuppilan tarjoilijatarta, joka huolehtii niin murkinoista kuin pajatuksestakin. Ja Ida Lupino on jääräpäinen johtaja, joka sekoittaa liiketoimet, romanssin ja murhan.

CASABLANCA
Casablanca: sinne on helppo päästä, mutta sieltä on paljon vaikeampi päästä pois - etenkin jos nimesi sattuu löytymään natsien etsittyjen listalla. Sen listan kärjessä on tsekkien vastarintaliikkeen johtaja Victor Laszlo, jonka ainoa toivo on Rick Blaine, kyyninen amerikkalainen, joka ei tee palveluksia kenellekään... ei etenkään Victorin Ilsa-vaimolle - sillä Ilsa on Blainen entinen rakastajatar, joka särki hänen sydämensä.

AFRIKAN KUNINGATAR
Ensimmäisen maailmansodan riehuessa Euroopassa ja siirtomaapolitiikan kiristyessä ympäri maailmaa, risteilee pieni höyrylaiva "The Afrcan Queen" pitkin itäisen Afrikan jokia. Aluksen siivoton ja ginillä jaksava kapteeni Charlie Allnut toimittaa tarvikkeita alueen kylille, eikä juuri välitä maailman menosta.
Kun saksalaisarmeija tuhoaa erään läheisen kylän ja englantilaisten lähetyssaarnaaja-aseman siinä samassa, joutuu Charliekin puuttumaan tapahtumien kulkuun. Hän suostuu kuljettamaan asemalla työskennelleen Rose Sayerin pois erämaan keskeltä takaisin sivilisaation pariin. Matkan taittuessa kaksikon välinen kemia joutuu todelliselle koetukselle. Rose ei voi sietää Charlien juomista ja karkeaa käytöstä, eikä Charliekaan vallan innostu sanavalmiin Rosen temperamentista. Mutta vastakohdat täydentävät toisiaan ja matkalla kohdatut vaarat ja vaikeudet takaavat ennen pitkää sen, että Charlie ja Rose rakastuvat toisiinsa. Keskeinen luottamus onkin tarpeen. Uhkarohkein seikkailu on vasta edessä...

KIRJAVA SATAMA ( suomi-versio )
Vapaa Ranska tarvitsee kipeästi apua.Suuren maailman uuvuttama Harry Morgan (Humphrey Bogart) ei kuitenkaan moiseen uhkapeliin ryhdy.Mutta mies muuttaa mielensä, kun näyttävä seireeni nimeltä Marie kysyy, mahtaako kenelläkään olla tulta. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen sähköisimmistä tapaamisista: Bogart kohtaa 19-vuotiaan Lauren Bacallin, joka tekee debyyttirooliaan. Jännitystä ja ikimuistoisia repliikkejä (tietyt viheltämisohjeet) anteliaasti tarjoileva trilleri on todellinen aarre.

PIMEÄ KÄYTÄVÄ
Bogart esittää Vincent Parrya, murhasta lavastettua vankikarkuria, jolle plastiikkakirurgi muotoilee uudet kasvot. Bacall on Irene Jansen, Bogartin ainoa liittolainen. Agnes Moorehead on terävässä sivuosaroolissa häijy syöjätär,  joka saa nautintonsa muiden kärsimyksistä.

EPÄTOIVON TUNNIT ( suomi-kannet )
Tämä William Wylerin jännäriklassikko on merkkipaalu elävän kuvan historiassa - ainut elokuva, jossa valkokankaan jättiläiset Humphrey Bogart ja Fredrich March työskentelevät yhdessä. Lopputulos on kaikkea, mitä siltä voi odottaakin: tiivis, piinaava ja mestarillinen.
Bogart näyttelee oikeutta pakoilevaa pikkurikollista, jolla ei ole mitään hävittävää. March on tavallinen lähiöiden mies, jolla on kaikki pelissä - hänen perheensä on Bogartin panttivankina.
Kun epätoivon tunnit kuluvat hitaasti, nämä kaksi miestä käyvät tahtojen taistelun, jonka jännitys tiivistyy sietämättömästi elokuvan unohtumatonta, kauhuntäyteistä loppua kohti.

VHS-ELOKUVAT :

MALTAN HAUKKA

MYRSKYVAROITUS

PIRUNSAAREN VANGIT
Toisen maailmansodan kuohuissa ranskalaistoimittaja Mattrac joutuu pirunsaarelle lavastettuna syylliseksi murhaan. Mattrac pakenee vankilasaarelta neljän muunvangin kanssa ja pelastuu ranskalaiseen rahtilaivaan. Euroopan sotatantereella ranska on valmis antautumaan saksalle, mutta vankikarkurit,vannoutuneet isänmaan ystävät, yrittävät osaltaan viivyttää maansa tappiota. He auttavat tyrehdyttämään fasistien yrityksen kaapata rahtilaiva ja suunnitelevat liittymistä vastarintaliikkeeseen.

Myydään pakettina

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 21 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

120 € Sulkeutuu 30 vrk 21 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.