Tuote on myyty käyttäjälle hietm-5t hintaan 6 €

Kuvaus

HURRIGANES Roadrunner C Kasetti. Love Records LRC 117 Stereo. Ensimmäinen painos vuodelta 1974, sekä kansi- että kasettipapereissa B-puolen ensimmäinen kappale kirjoitettu virheellisesti "In Te Nude" (myöhäisemmissä painoksissa korjattu oikeaksi eli "In The Nude"). Tekijäoikeustoimisto vanhemmalla merkinnällä eli kasetin etiketeissä teksti "NCB" (kirjain "c" ei ole ympyröitynä. Itse kasetissa ristipääruuvit (5 kpl), Muovikotelo myös alkuperäinen (muovikotelon mustan osan takapuoli "textured"-kuviopintainen ja sen sisäpuolella on kohotekstinä numero "1" ja kulmissa neliönmuotoiset reiät).

Kasetin sisässä oleva nauha ei ole alkuperäinen. Alkuperäinen nauha on ilmeisesti jossain vaiheessa vaurioitunut, kuoret on avattu ja sisään laitettu 60-minuutin nauha, joka on sitten äänitetty täyteen Hurriganesin musiikkia. Nauhalle on äänitetty Roadrunner LP kokonaisuudessaan ja lisäksi puoli tuntia muuta Hurriganesin musiikkia, esim. "Do you wanna dance", ... ja loput jääköön ostajalle yllätykseksi. Näinkin jouduttiin tekemään 1970-luvulla, jolloin musiikin kuuntelu ja materiaalin saaminen ei ollut itsestäänselvyys ... kasetteja korjailtiin, nauhoja ja kuoria vaihdeltiin, nauhoja liiteltiin jne. Mutta tosi Hurriganes-keräilijä ostanee tämän kasetin "projektiksi" ja entisöi sen ... laittaa sisään alkuperäisen nauhan kuoresta, joka on muuten vaurioitunut. Onhan tässä sentään alkuperäinen muovikotelo, alkuperäinen "In Te Nude"-virheellä varustettu kansipaperi ja alkuperäiset ristipääruuveilla avattavat kasettikuoret, jonka B-puolen etikettipaperissa myös "In Te Nude"-virhe.

Kansipaperi ja kasetti ovat  EX/VG kunnossa. Kansipaperissa ei ole omia kirjoituksia, ei taittumia, ei repeämiä, ei saumaratkeamia, ei hintalappupoistojälkiä, normaalia kulumaa ja käytön jälkeä. Kasetin 2-puolen kansipaperista puuttuu pala, ei omia merkintöjä eikä kirjoituksia, ruskeaa ajan patinaa. Kasetti on tetstattu ja se soi hyvin.

Maksutapa Paypal, käteinen tai tilisiirto. Postikulut lisätään hintaan.

POSTIKULUT (SUOMEEN):
- 1-3 levyä (tai 1 tuplalevy ja 1 normaalilevy) huutopakettina Matkahuollon kautta 5.95 euroa
- 4-20 levyä huutopakettina Matkahuollon kautta 6.95 euroa
- 1-8 levyä postin kautta seurantakoodilla 5.95 euroa
- 1-2 singleä tai EP-levyä tai C-kasettia kirjeenä postin kautta 3.20 euroa
- 3-10 singleä tai EP-levyä tai C-kasettia pakettina seurantakoodilla postin kautta 5.90 euroa
- 3-10 singleä tai EP-levyä tai C-kasettia huutopakettina Matkahuollon kautta 5.95 euroa

HUOM! Pyydä kohteesta tarpeen mukaan lisätietoja ja -kuvia suoraan mailitse jukka.vilhunen@hotmail.com. Myös levyn näyttäminen Varkaudessa liikkeelläni järjestyy. Jukka Vilhunen 050-3002111. Ei hintavarausta, onnea huutoihin!

UUSI HIFI /LEVYKAUPPA AVATTU VARKAUTEEN

Olen avannut 6.4.2017 Varkauteen osoitteeseen kauppakatu 21 LH2 uuden käytettyjen äänitteiden ja stereolaitteiden liikkeen nimeltään JV Records (HiFi/Levykauppa). Olen avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-15 ja tarvittaessa muulloinkin puhelinsoitolla (asun aivan liikkeen lähellä). Liikkeessä on kaupan LP-levyjä, CD-levyjä, levysoittimia, kasettidekkejä, virittimiä, vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia, kaiuttimia sekä yhdistelmästereolaitteita. LP-levyjä ja stereolaitteita tulee uusia ja poistuu myynnin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja mahdollisesti myös tekemään kauppaa. Lisäpalveluna huollan ja korjaan asiakkaille stereolaitteita, mutta tällä hetkellä on valitettavasti parin viikon jonot alkurysäyksen vuoksi. Laitteita ja levyjä myydään suoraan liikkeestä ja esim. huutokaupan kautta täällä huutonetissä. Laitteita ja levyjä tullaan kauppaamaan myös yrityksen omilla nettisivuilla www.jvrecords.fi, jotka ovat valitettavasti ajan puutteen vuoksi vielä keskeneräiset.

Savon sanomissa julkaistuja kuvia liikkeestäni voit katsoa klikkaamalla alapuolella näkyvää linkkiä

Elämänmuutos: insinööri myy nyt vanhoja vinyylilevyjä
http://www.savonsanomat.fi/savo/El%C3%A4m%C3%A4nmuutos-insin%C3%B6%C3%B6ri-myy-nyt-vanhoja-vinyylilevyj%C3%A4/979931

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2020 20:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.