Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HURTS on englantilainen synthpopduo Manchesterista, Englannista, ja se koostuu laulaja Theo Hutchcraftista ja kosketinsoittaja Adam Andersonista. Yhtyeen esikoisalbumi Happiness julkaistiin 6. syyskuuta 2010 ja sen tunnetuimmat kappaleet ovat singlet ”Better Than Love” ja ”Wonderful Life”.

Ennen Hurtsin perustamista Hutchcraft ja Anderson olivat mukana The Bureau -nimisessä yhtyeessä, joka nimettiin myöhemmin Daggersiksi.

Happiness oli Ison-Britannian albumilistan sijalla neljä ensimmäisellä listaviikollaan, kärjessä Kreikan albumilistalla ja kymmenen parhaan joukossa Tanskassa, Suomessa, Irlannissa ja Ruotsissa.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,2 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1!euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

"Silver Lining" - 4:58 "Wonderful Life" - 4:14 "Blood, Tears and Gold" - 4:18 "Sunday" - 3:52 "Stay" - 3:55 "Illuminated" - 3:18 "Evelyn" 3:54 "Better Than Love" - 3:33 "Devotion" - 4:12 "Unspoken" - 4:46 "The Water" - 3:41

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 16:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.