Tuote on myyty käyttäjälle niksu62 hintaan 67 €

Kuvaus

Aito Made in Sveden moottorisaha takavuosilta, tämä on metallilohkolla oleva saha. Huomio että se on muovisella takakahvalla sekä muovinen jarrukahva jotka viittaa 80-luvun alkuun. En tiedä onko sahan alkuperäinen kunto, osia en ole itse tähän mitään vaihtanut. Imu- ja pakotiivisteet uusittu, laipasta purseet hiottu ja laippa on ylimaalattu samoin pakoputki. Ilmanputsaria korjailtu ja myös yläkopassa muovilla sulattamalla halkeama paikattu.

Ei ole sahassa "SG"-mallin mukaista kahvalämmitystä eikä katkaisijaa lämmölle joten tunnistekilven puuttumisen takia ostajalle jää haasteeksi arvioida ottaako ostaessa riskin että saha onkin miedompi maatilamalli 44 legendaarisen 444 ammattimallin sijaan.

Sahasin tällä jonkun verran polttopuuta ja harvensin vesakkoa, on tehoa kyllä ja terävoitelu toimii. Sähäkkä ottamaan kieroksia, ei kuulosta löysältä markettisahalta. Ei säädettävää öljypumppua myöskään. Ei vuoda bensaa, ketjujarru toimii, pysyy tyhjäkäynnillä.
Käyntiääni on tyhjäkäynnillä karkeahko omaan korvaan (tosin toinen oma uudempi 50 rancher kuulostaa samankaltaiselta), kytkin kilkattelee tyhjäkäynnillä.

Sahassa on Walbro HDA-kaasutin, Stihlin teräketjussa hyvin viilausvaraa, onhan nuo jo melkein puolet sahan hinnasta.

Saha myydään korjattavaksi, keräilyyn tai varaosiksi siinä kunnossa kun on ilman takuuta. Toimitus Huutopaketilla Matkahuollon kautta+ todelliset toimituskulut ostajalle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
67 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2020 9:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.