Kuvaus

Tehtaan mainoslause on: HOHNER valmistaa maailman parhaita huuliharppuja, sen tietää toki kaikki ! Tässä on heidän alkujaan Italian markkinoille suuniteltu malli Bravi Alpini. Malli kuuluu ns. Tremolo sarjaan ja sitä tehdään pidempänä versiona yhä, mutta tässä on heidän 1960 luvun malli. Kyljessä seisoo Bravi Alpini ja käyrien torvien kuvia, toisella puolen taas Hohner kultamitali voittomerkit ja made in germany sana.
Pituus on 128mm ja paino 52g , sivulevyt kromattua teräspeltiä....ruostumisvaara !
Huuliharppu on siisti ja suulakkeet aivan ehjät, mitään C duuria tms ei ole ilmoitettu tässä mallissa.
Iloista musiikkia Italian korkeilla ALPEILLA , missä jo kaiku ja avara luonto antaa sävelet musiikille.
Vanha pakkauslaatikko (myyntipakkaus) on mukana, keräilijälle.


MH20AG201 Huuliharppu Italia malli käytetty Kohde on Hampurissa, Saksa

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske pankin tilille

  Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
 Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.
Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 115 vrk 9 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

34 € Sulkeutuu 115 vrk 9 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.