Kuvaus

Saksalainen M. HOHNER ja heidän malli The Echo  on hieno kaksipuolinen  huuliharppu ....  Hohner tehdas on aina ollut ns. Länsipuolella ja heidän paha kilpailija oli DDR ( Itä-Saksan) merkki Bandmaster.  DDR huuliharput  ( Bandmaster ) ovat nykyään harvinaisia ja niitä näkee lähinnä vain keräilijöillä. Uusi tulokas Kiinasta on Swan Huuliharppu, joka on aika hyvää laatua, vaikka usein käsittämättömän halpa. HOHNER laatu ja hinta ovat käsite. HOHNER arvo säilyy. 

Kun ostat käytettyä huuliharppua, katso huulien kosketuskohtaa, onko kulumaa, onko puhtaat pinnat ja onko päärynäpuu keskusta kaunis, vai likainen ja törkyinen? Halkeamia? Entäs ruoste, moni osa on rautapeltiä ja ruostuu. Entäs äänihuulet sisällä, onko joku niistä poikki tai väännetty (vääntynyt) pahasti?   Huuliharppu täytyy aina soiton jälkeen puhdistaa ja kuivata. Varaosia saa hyvin liki vuosikymmeniä vanhoihin malleihin, joten jos "kielet"  äänihuulet ovat vaurioituneet, uusia saa. Kysymys on usein, onko taloudellista mieltä.  Jos huuliharppu on aito tunne esine, silloin korjauksen hinta  on merkityksetön pikkuasia . 

Original rasia on mukana ja paino rasian kanssa on 180g, Hohner  ECHO ( suom. kaiku )  on 15 cm pitkä. Käytetty ja C ja G duuri.   Minun mielestä soi normaalisti ja käyttöarvo on normaali. C duurin puolella on huulien kosketuskohta puu osista kulunut osittain lakka pois, mutta itse puuosat ovat virheettömät. Käytetty, mutta ihan toimiva soittopeli.  On säilytetty kuivassa, sillä kosteus tuhoaa nämä aika nopeasti ja sivupellit ovat rautaa, käyttäjä, joka ei kuivaa peliään soiton jälkeen, tuhoaa sen. 

MH27AG801 Huuliharppu, markkina-arvo on usein 40-60 välillä.  

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 20 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 11 vrk 20 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.