Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Il buono, il brutto, il cattivo (The Good, the Bad and the Ugly); Alue 2 (mm. suomenkielinen tekstitys); ohj. Sergio Leone, 1966. Tuotteen paino 204 g.

Kaikkien aikojen kunnianhimoisin, graafisin ja tyylillisesti vaikuttavin western Hyvät, pahat ja rumat on vangitseva toimintaklassikko ja tulenarka sekoitus myyttiä ja realismia. Nyt ohjaaja Sergio Leonen eeppinen mestariteos on ensi kertaa restauroitu sen ansaitsemaan loistoon. Clint Eastwood on voittamaton "mies vailla nimeä", joka lyöttäytyy yhteen kahden revolverisankarin (Lee Van Cleef ja Eli Wallach) kanssa jäljittäen varastettua kulta-aarretta. Yhteistyö ei ota luonnistuakseen kovapäisten lainsuojattomien kesken, ja kolmikon on myönnettävä hengissä ja järjissä pysymisen tarjoavan kovimman haasteen sodan repimässä maassa. Elokuvan voimaa pursuva, ennakkoluuloton tyyli oli sen valmistuttua ennen näkemätöntä, eikä vastaavaa olla nähty tänäkään päivänä. Hyvät, pahat ja rumat on lajityyppinsä ehdoton merkkiteos - aitoon Clint Eastwood-tyyliin!

HUOM! Katso myös muut myymäni DVD/Blu-ray-elokuvat ja yhdistä samaan toimitukseen. Postitoimituksen kulut määräytyvät suoraan paketin painon ja Postin voimassaolevien hintojen mukaan (https://www.posti.fi/fi). Pakkausmateriaalista en veloita mitään, mutta pakkaan silti tuotteet erityisen huolellisesti. Yksittäiset elokuvat toimitetaan normaalisti 2. luokan kirjeenä 16 g:n kuplamuovikuoressa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 18:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.