Tuote on myyty käyttäjälle Mercury G hintaan 51 €

Kuvaus

Testattu niin että kuva tulee ja pamahtaa Basicciin näemmä, ei hajuakaan toimiiko kovo, muuten ulkoisesti hyvin säilynyt yksilö, kannessa hieman sanomista mutta edestä ja takaa tosi nätti, sisältä onkin sitten hyyvin hyvin pölyinen. Ei hajuakaan onko enemmän muistia kuin stock laitteessa.

HUOM HUOM!

POISTOMYYNTITUOTE! TUOTE MYYDÄÄN TÄYSIN SELLAISENAAN, TUOTTEET OVAT ILMOITUKSEN MUKAISESTI
JOKO TESTATTU KAUAN SITTEN TOIMIVAKSI, TAI HYVIN NOPEASTI PERUSTESTATTU ESIM. VIRRAT.
TUOTTEIDEN SELKEÄT PUUTTEET ILMOITETTU, TIEDOSTATHAN MITÄ HUUDAT.
EI TOIMINTATAKUUTA!

Tuotteet ovat poistoja jotka myydään suoraan lämpimistä varastotiloistamme.

 


HUOM! Paljon vinyylejä, konsoleita, pelejä sekä käytettyä hifiä verkkokaupassamme osoitteessa www.viihdelinna.fi sekä myymälässämme Savonlinnassa

Yleiset ehdot:

Tuote on käytetty

Toimitamme vain matkahuollolla, toimituskulut 0€.

Voitettuasi huudon, lähetämme laskun automaattisesti normaalisti 1-2arkipäivän sisään huutonet tilissä näkyvään sähköpostiin. Kun saamme maksun, toimitamme paketin myymälästämme seuraavan 2-5 arkipäivän aikana. Toimitamme paketit Matkahuollolla lähimpään MH pisteeseen, kirjeet postilla suoraan postiluukusta/laatikkoon. Jos tuotetta tullaan noutamaan, ilmoitathan laskun maksun jälkeen että tuote noudetaan, haemme tuotteen varastosta noudettavaksi Pappilankadun myymäläämme Savonlinnaan.

Laitteemme myydään aina sellaisenaan emmekä anna käytetyille tuotteille toimivuustakuuta. Ilmoitamme tuotteen toimivuuden mahdollisimman tarkkaan ilmoituksessa.

Myymämme tuotteet ovat käytettyjä, ja niissä saattaa olla käytön jälkiä, naarmuja, lommoja, yms. Jos olet huolissasi tuotteen kunnosta ja ulkonäöstä, ota yhteyttä ennen huutoa, ja kerromme tarkat tuotekohtaiset tiedot ja lähetämme tarvittaessa lähikuvat naarmuista, yms. HUOM, emme vastaa mahdollisista tuotteen toimintaan vaikuttamattomista vioista ja puutteista (naarmuista, lommoista, yms.) kaupanteon jälkeen.

Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne ovat kokonaan maksettu.

 

Viihdelinna

Pappilankatu 3, Savonlinna

www.viihdelinna.fi

myynti@viihdelinna.fi

+358451571749

Liikkeessämme myös paljon muuta äänentoistoa, pelejä, konsoleita, elektroniikkaa, vinyylejä, liittimiä, kaapeleita, yms, niin uutena kuin käytettynäkin. Ota yhteyttä! Lisätietoja nettisivuillamme.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
51 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.4.2019 18:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.4. klo 12:08

re. BASIC, näissä koneissa ei ole BIOS-käyttöliittymää ROMilla, vaan BASIC-tulkki, joka latautuu silloin kun käyttistä ei saada mistään. Asetusten muuttamiseen tarvitaan erillinen boottidisketti.

12.4. klo 16:54

Kiitos selvennyksestä! Mulle tuli puskista tämä asia kun olen hieman myöhempien aikojen koneiden kuluttaja.

11.4. klo 17:56

Oletan että näppäimistö tai hiiri eivät kuuluu kokonaisuuteen?

11.4. klo 19:34

Terve, eivät kuulu, vain kuvassa näkyvä keskusyksikkö.

10.4. klo 20:58

Voitko ottaa kuvan tosta BASICistä sillä kuulostaa oudolta että toi boottais BASICiin ku sen pitäs kai buutata joko dossiin tai kysyä käynnistys korppua?

11.4. klo 10:19

Terve! Valitettavasti en. En välttämättä ehdi tällä viikolla enää varastolle eikä siellä tällä hetkellä ole näyttöjäkään. Voin koittaa alkuviikosta. Mutta niinhän tuon pitäisi mennä dossiin. Onkohan mahdollista että siellä olisi suora buutti basiciin?