Kuvaus

ICE AGE 1-3

SISÄLTÄÄ ELOKUVAT 

ICE AGE 1 - JÄÄTIKÖN SANKARIT

ICE AGE 2 - JÄÄTIKKÖ SULAA

ICE AGE 3 - DINOSAURUSTEN AIKA

ICE AGE 1 - JÄÄTIKÖN SANKARIT-

JÄÄKAUDEN SARASTUKSESSA 20.000 VUOTTA SITTEN KOHTALO SAATTOI YHTEEN  KOLME HYVIN ERILAISTA OTUSTA. HE OVAT SID, HÖLÖSUINEN JA HASSU LAISKIAINEN, MANFRED, ÄREÄHKÖ MAMMUTTI JA DIEGO, PAHANILKINEN SAPELIHAMMASTIIKERI. KOLMIKKO RYHTYY VASTAHAKOISEEN YHTEISTYÖHÖN TEHTÄVÄNÄÄN TOIMITTAA EKSYNYT IHMISVAUVA TAKAISIN ISÄLLEEN. MUTTA ENNEN KUIN TÄMÄ USKOMATON SEIKKAILU ON OHI SAAVAT SANKARIMME KOHDATA KIEHUVIA LAAVAKUOPPIA, PETOLLISIA JÄÄTUNNELEITA - JA ESIHISTORIALLISEN, RAKASTA TAMMENTERHOAAN EPÄTOIVOISESTI JEMMAILEVAN ORAVAN NIMELTÄ JYRSIS. LÄHDE MUKAAN HISTORIAN KUMMALLISIMMAN RYHMÄN MATKAAN JA KOE KAIKKIEN AIKOJEN JÄÄTÄVIN SEIKKAILU - ICE AGE.

SISÄLTÄÄ JYRSIKSEN KADONNEEN SEIKKAILUN!

VALMISTUSVUOSI 2002

KESTO 1H 18MIN PUHUMME SUOMEA MYÖS SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

ICE AGE 2 -  JÄÄTIKKÖ SULAA-

LEMPIHAHMOSI, JÄÄTIKÖN SANKARIT OVAT VIHDOIN PALANNEET UUDESSA HILLITTÖMÄSSÄ SEIKKAILUSSA JOKA ON VINHAN VIILEÄÄ JATKOA VALTAVAKSI HITIKSI NOUSSEELLE ICE AGELLE!

TOIMINTA KUUMENEE ENTISESTÄÄN - JA NIIN TEKEE MYÖS ILMASTO, MANNFRED, SID, DIEGO JA JYRSIS YRITTÄVÄT PAETA LAAKSOSTA ENNEN TUHOLAISTULVIEN TULOA, JA NIINPÄ HULLUNHAUSKAT OTUKSEMME LÄHTEVÄT HULVATTOMALLE MATKALLE HALKI SULAVAN JÄÄTIKÖN. MATKAN VARRELLA HE TÖRMÄÄVÄT MYÖS NAARASMAMMUTTI ELLIEEN, JOKA SULATTAA JÄÄN SIJASTA MANFREDIN SYDÄMEN.

ICE AGE 2 - JÄÄTIKKÖ SULAA-ELOKUVAN LOISTELIAS ANIMOINTI, UNOHTUMATTOMAT HAHMOT JA LEIKKISÄ MUSIIKKI TAKAAVAT MAKEAT, VATSANPOHJAA KOETTELEVAT NAURUT KOKO PERHEELLE!

VALMISTUSVUOSI 2006

KESTO 1H 27MIN PUHUMME SUOMEA MYÖS SUOMENKIELINEN TEKSTITYS.

ICE AGE 3 - DINOSAURUSTEN AIKA-

ELOKUVASTA ICE AGE-JÄÄTIKÖN SANKARIT JA ICE AGE-JÄÄTIKKÖ SULAA TUTUT ESIHISTORIALLISET LEMPISANKARISI OVAT TÄÄLLÄ TAAS UUDESSA MAMMUTTIMAISESSA SEIKKAILUSSA KAIKEN IKÄISILLE.

TÄLLÄ KERTAA MANNY LAUMOINEEN LÖYTÄÄ KADONNEEN MAAILMAN TÄYNNÄ SAALIINHIMOISEN HAUSKOJA DINOSAURUKSIA - KUTEN ERÄSKIN ÄREÄ T-REX, JOLLA PARIKIN KANAA KYNITTÄVÄNÄÄN SIDIN KANSSA. SAMAAN AIKAAN JYRSIS MENEE PÄHKINÖIKSI KAUNIISTA JYRSIINASTA - MUTTA ONKO TYTTÖ JYRSIKSEN SYDÄMEN VAI TAMMENTERHON PERÄSSÄ?

ICE AGE 3 - DINOSAURUSTEN AIKA ÄÄNINÄ KUULLAAN HUIKEAA TÄHTIKAARTIA - MM. RAY RAMANO, JOHN LEGUIZAMO, DENIS LEARY JA QUEEN LATIFAH - LUVASSA ON ENTISTÄKIN ENEMMÄN VAUHTIA JA VAARALLISIA TILANTEITA - JA TIETYSTI HULVATONTA HUPIA KAIKILLE!

VALMISTUSVUOSI 2009

KESTO 1H 30MIN PUHUMME SUOMEA MYÖS SUOMENKIELINEN TEKSTI

KOKONAISKESTO YHTEENSÄ 4 H 15MIN

KELMUISSA

MYYDÄÄN VAIN HINTAAN 15.95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 65 vrk 22 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 65 vrk 22 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.