Kuvaus

ICE AGE 2 ja NIHGT AT THE MUSEUM DVD UUSI muoveissa


Ice Age 2

Lempihahmosi, jäätikön sankarit ovat vihdoin palanneet uudessa hillittömässä seikkailussa joka on vinhan viileää jatkoa valtavaksi hitiksi nousseelle Ice Agelle!

Toiminta kuumenee entisestään - ja niin tekee myös ilmasto. Manfred, Sid, Diego ja Jyrsis yrittävät paeta laaksosta ennen tuholaistulvien tuloa, ja niinpä hullunhauskat otuksemme lähtevät hulvattomalle matkalle halki sulavan jäätikön. Matkan varrella he törmäävät myös naarasmammutti Ellieen, joka sulattaa jään sijasta Manfredin sydämen.

Ice Age 2 - jäätikkö sulaa elokuvan loistelias animointi, unohtumattomat hahmot ja leikkisä musiikki takaavat makeat, vatsanpohjaa koettelevat naurut koko perheelle!


Kesto 1 tunti ja 27 min, puhumme suomea, ruotsia ja englantia, ikäsuositus 7 vuotta.


NIHGT AT THE MUSEUM

KuvausBen Stiller johtaa häikäisevää tähtikaartia - mm. Robin Williams -hillittömän hauskassa hittielokuvassa. Kun Larry Daley Stiller palkataan museon yövartijaksi, työn varsinainen laita selviää hyvin pian kaikki nähtävyydet heräävät henkiin auringon laskettua. Yhtäkkiä Larry on kasvotusten vallattoman T. Rexluurangon, roomalais- ja cowboy-miniarmeijoiden ja keppostelevan apinan kanssa - joista jälkimmäinen
härnää Larryn hermoraunion partaalle. Mutta hän saattaa kuin saattaakin keksiä keinon hallita kaaosta ja kasvaa poikansa silmissä suureksisankariksi. Ällistyttäviäerikoistehosteita ja hullunkurisia hetkiä pursuva yö museossa on pääsylippusi huippuviihde-elämykseen


kesto 1.42 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 59 vrk 14 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 59 vrk 14 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.