Tuote on myyty käyttäjälle benkku43 hintaan 5 €

Kuvaus

Ihmisen ääni (1977), Tito Colliander, WSOY


Tito Collianderin filosofisia ajatuksia, toinen painos (1977). Suomentanut Kyllikki Härkäpää. Yksityiskohtainen kuvaus alla:

"Kosmopoliitin ääni, maailman kaikkia kaupunkeja kotinaan pitävän ihmisen ääni kuuluu suuren suomenruotsalaisen kertojan, humanistin ja kristityn teoksesta. Tito Colliander on valinnut aiheista vaativimmat. Hän puhuu kauneudesta ja luonnosta, ajasta ja vanhuudesta, surusta, kärsimyksestä ja kivusta, kuolemasta, ilosta, rakkaudesta ja uskosta. Sanonnan muoto vaihtelee ytimekkäistä aforismeista maalauksellisiin luonnon- ja tunnelmakuviin Suomesta, Pariisista, Roomasta. Kirjailija toteuttaa spontaanisti kirjailijanviettinsä kehotusta: ’Pane paperille mitä ajattelet ja tunnet. Seuraa joka hetki mitä koet, päivästä päivään, tunnista tuntiin, minuutista minuuttiin, pysyttele valppaana ja avoimena kaiken elämän koskaan pysähtymättömälle liikkuvuudelle ja rikkaudelle. Syviä vesiä sukeltajalle, maata rajattomiin valloittajalle.'"

Kirja on ollut säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, joissa ei ole eläimiä tai tupakoitsijoita.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 7 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella. Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 17:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.